Дитячі лікарі Києва

Рудчук Олег Васильович має значний досвід роботи в сфері реабілітації, атлас терапії і кінезітерапії. А також спеціалізується на краніосакральній, вісцеральній і структурній остеопатії
Лікар ортопед-травматолог вищої категорії приймає дітей з раннього віку. В область професійних інтересів доктора входить проведення хірургічних операцій на верхніх кінцівках, кисті, мікрохірургічних операцій на нервах і судинах, операцій за профілем пластичної хірургії, амбулаторної дитячої хірургії
Миколаїв, пр-т. Центральний (Леніна), 71 а
Миколаїв, вул. Галини Петрової, 2/1
Доктор Таран Л.В. допомагає позбутися від проблем, пов'язаних з патологічними процесами, що відбуваються в ЛОР-органах. Лариса Володимирівна допомагає позбутися від гнійно-запальних патологій (гайморит, ангіна, отит і ін.), Проблеми аденоїдів, збільшення мигдаликів і ін.
В'ячеслав Сергійович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань урологічного профілю, а також хвороб, що передаються статевим шляхом. Виконує УЗД, апаратний пневмовібромасаж, фонофорез лікарських сумішей в простату, використовує інфрачервоний ректальний лазер, а також проводить гідро- і лазер-ЛОД терапію для відновлення ерекції, тривалості статевого акту і лібідо. Має досвід роботи лікарем-урологом в хірургічному відділенні
Проводить консультації для дорослих, підлітків і дітей. Приймає пацієнтів з порушенням сну, апатією, заниженою самооцінкою і фобіями. Надає спеціалізовану допомогу дітям, усуваючи тривожність, прискорюючи адаптацію, допомагає знайти спільну мову з однолітками.
Діна Олександрівна веде прийом дітей з народження, проводить консультації і профогляд здорових дітей, передчасно народжених, з вродженими вадами розвитку центральної нервової системи, а також лікує головний біль різного генезу, мігрень, втрати свідомості, судоми різного генезу, скелетні, м'язові болі
Анна Володимирівна веде патронаж дітей першого року життя і консультує пацієнтів з питань вакцинації. Також фахівець діагностує захворювання дихальної, травної, сечовидільної систем у дітей і дорослих
Веде дітей з моменту народження і до 18 років, здійснює патронаж дітей до року. Проводить діагностику і лікування: дихальних шляхів, гострих респіраторних інфекцій, захворювань шлунково-кишкового тракту, інфекцій сечовидільної системи. Консультує з питань вакцинації
Київ, вул. Назарівська, 13
Спеціалізується на проведенні УЗД всіх органів і систем. У зону професійних інтересів входить також лікування статевих інфекцій, хвороб передміхурової залози, статевого члена, хвороб нирок, сечового міхура, еректильної дисфункції. Даний фахівець також веде англомовний прийом