Дитячі лікарі Києва

Лариса Миколаївна спеціалізується на лікуванні аномалій розвитку зубів і неправильного прикусу. Займається установкою ортодонтичних апаратів для виправлення прикусу будь-якої складності. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на профільних курсах і є учасником міжнародних конференцій по стоматології і ортодонтії
Лікар педіатр, дитячий дерматовенеролог Тетяна Леонідівна має великий досвід роботи з дітьми. Проводить консультативні прийоми, отоскопію, дерматоскопію, огляд шкіри лампою Вуда, взяття біологічного матеріалу (зішкріб шкіри, нігтів, волосся) для мікроскопічних і бактеріальних досліджень та ін.
Київ, ул. Каховская, 60
Ортопед-травматолог приймає маленьких пацієнтів і проводить консервативне лікування вродженої чи набутої ортопедичної патології. Здійснює діагностику і лікування захворювань суглобів, порушень постави і ходи. Виправляє вроджені деформації кістково-м'язової системи
Київ, вул. Хорива, 15/8
Спеціалізація даного лікаря: офтальмологія, контактна корекція зору, а також Оптометрія. Має досвід роботи в контактній корекції зору і інструментальних дослідженнях, здійснює підбір астигматичних лінз і мультифокальних.
Лікар консультує маленьких пацієнтів з патологією жовчовивідних шляхів і шлунково-кишкового тракту, непереносимістю лактози, целіакію, гепатитами вірусного і аутоімунного генезу, хворобою Крона, фіброзом і цирозом печінки
Серед пріоритетних напрямків роботи доктора Спільніченко - проведення оперативного та консервативного лікування хвороб, які вражають ЛОР-органів. Він проводить тимпанопункцію, парацентез барабанної перетинки, розкриває фурункули, абсцеси, видаляє папіломи і поліпи, розташовані в носовій порожнині, видаляє чужорідні тіла з ЛОР-органів.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Виконує УЗД органів малого тазу, гінекологічний огляд на кріслі, кольпоскопію, біопсію шийки матки, пайпель-біопсію.
Анна Василівна - спеціаліст з подології. Проводить консультацію подолога, аналіз на грибок, апаратну обробку стоп та нігтів, обробку тріщин та натоптишів, грибкових та деформованих нігтів, обробку врослого нігтя та ін. Анна Василівна займається лікуванням оніходистрофії, ортоніксії, мозолів, оніхолізису.
Спеціалізується Білецька П. В. на проведенні втручань за профілем амбулаторної хірургії переднього відрізка ока, лазерному лікуванні сітківки, масажі / зондуванні мейбомієвих залоз. З метою діагностики органів зору доктор Білецька використовує оптичну когерентну томографію, огляд очного дна за допомогою лінзи Гольдмана.
Юлія Петрівна - експерт в області ЛОР-хірургії. Веде амбулаторний прийом пацієнтів, проводить діагностику, терапію захворювань отоларингологічного профілю, оперативні втручання. Володіє методиками радіохвильової коагуляції, аудіометрії