Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог Синявська Неля Ігорівна на Doc.ua
Неля Ігорівна спеціалізується на кардіології, функціональній діагностиці. Веде дорослих та дітей з 14 років
Лікар Отоларинголог Інтулова  Ольга  Вікторівна на Doc.ua
Лікар Пародонтолог Лясковець Марія  Юріївна на Doc.ua
Марія Юріївна лікар-стоматолог-пародонтолог. Спеціалізується на комп’ютерній діагностиці зубів і тканин пародонту, проведенні професійна гігієна порожнини рота, лікування гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічному лікуванні, лазерному відбілюванні зубів та ін.
Лікар Стоматолог Руденко Марина Юріївна на Doc.ua
Доктор Руденко М.Ю. кваліфіковано проводить терапію різних за складністю, етіологією, ступенем уражень емалі і зубної пульпи, надає невідкладну допомогу при гострих процесах, здійснює видалення зубів, установку коронок і протезів.
Лікар Стоматолог Мелкумян Христина Валеріївна на Doc.ua
Христина Валеріївна є експертом в сфері сучасній ендодонтичній терапії каналів зубів, а також в області естетичної, прямої і непрямої, художньої реставрації.
Лікар Стоматолог Волкова Олена Костянтинівна на Doc.ua
Олена Костянтинівна займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів, тканин пародонту. Проводить відновлення функціональної і естетичної складових здоров'я тимчасових і постійних зубів у дітей і дорослих. Лікує маленьких пацієнтів в медикаментозному сні. Займається професійної гігієною порожнини рота, видаленням зубів.
Лікар Психотерапевт Бурда Юлія Олександрівна на Doc.ua
Лікар психотерапевт, працює за такими напрямками, як психологія і педіатрія, спеціалізується на електропунктурній чжень-цзю терапії. Проводить лікування дітей, хворих на ДЦП, аутизмом та іншими хворобами, піддаються лікуванню мікрополярізаціі.
Лікар Психолог Сальникова Аліна Олександрівна на Doc.ua
До компетенції лікаря входить лікування таких захворювань і станів, як: стрес, депресія, тривога, нав'язливі страхи, психосоматичні розлади, психологічні травми і посттравматичний синдром, лудоманія (ігроманія), розлади особистості, агресія і аутоагресія, загострене почуття провини, робота із заниженою самооцінкою , емоційна залежність у відносинах, самопізнання і бажання розібратися в собі, криза середнього віку і інші вікові проблеми, зрада, ревнощі, розлучення, конфлікти з дітьми, конфлікти з батьками, конфлікти та відсутність взаєморозуміння в сім'ї
Лікар УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Котікова Олександра Володимирівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на функціональній діагностиці та ультразвуковій діагностиці. Проводить ехокардіографію, УЗД (доплерографію) судин голови, шиї, верхніх і нижніх кінцівок
Лікар Стоматолог Муравицька Олеся Вікторівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній та дитячій стоматології. Лікування кореневих каналів проводить сучасними методами. Також проводить естетичні художні реставрації.