Дитячі лікарі Києва

Професійні інтереси Нелі Петрівни - усунення дефектів мовлення (дислалія, слабка м'язова активність губ і язика), логопедична корекція. Займається постановкою, автоматизацією, диференціацією звуків, розвитком фонематичного слуху, проводить міогімнастику, гімнастику артикуляції.
Ганна Олександрівна - проводить лікування, впроваджуючи передові методи зміни прикусу, поліпшення функціонування зубів і щелеп, їх зовнішнього вигляду. Працює з усіма можливими системами брекетів: металеві, керамічні, сапфірові, самолігуючі.
Кузік Ірина Віталіївна
Лікар здійснює повний спектр процедур, діагностики та лікування інфекційних, травматичних захворювань, що вражають ЛОР-органів - вухо, горло, ніс. Спеціаліст здійснює всі отоларингологічні маніпуляції такі, як видалення вушних пробок, промивання придаткових пазух по Проетцу, проводить лікування гострих і хронічних станів. У своїй роботі використовує сучасні методики та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Алексєєва Ірина Глібівна
Ірина Глебівна лікар вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні гастроентерологічних захворювань у дітей від народження до 18 років. Займається лікуванням езофагіту, хронічного гастриту, гастродуоденіту, виразки, холециститу, панкреатиту, гельмінтозів і т. д. Нагороджена Почесною грамотою Національної дитячої спеціалізованої клініки «Охматдит»
Жанна Павлівна гінеколог-ендокринолог з досвідом роботи більше 40 років. Спеціалізується на лікуванні безпліддя, ендокринних розладів, запальних захворювань жіночої репродуктивної системи
Автор 20 друкованих праць, співавторство в 6 монографіях, автор 6 патентів на винаходи в хірургії
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Лікар спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, інфекційних захворювань. Проводить аускультацію, спірографію, зняття ЕКГ, перкусію, пальпацію, оторіноскопію, патронаж новонароджених, вакцинацію. Веде дітей народжених раніше терміну
Досвідчений лікар-гастроентеролог веде прийом дітей від 1 до 18 років і дорослих. Проводить кваліфіковану діагностику захворювань стравоходу, інтерпретує результати обстежень, призначає необхідну схему лікування і дієтичного харчування. Лікує гострі розлади травлення, харчову алергію, порушення обміну речовин, соматичних хвороб, пов'язаних з розладами харчування
Людмила Вікторівна - кваліфікований педіатр, що займається профілактикою і лікуванням захворювань раннього дитячого віку. Здійснює ведення пацієнтів перших років життя, проводить консультативний прийом, групові заняття та індивідуальні консультації для батьків з основ медичної грамотності, розвитку новонароджених
Київ, вул. Полярна, 20 Д (ТРЦ «Епіцентр К»)
Спеціалізація даного лікаря-офтальмолога - оптометрія, контактна корекція. Також здійснює підбір м'яких контактних лінз, прогресивних і інших лінз. Володіє сучасними методами терапії патологій очей. Галина Єгорівна веде прийом дітей з 7-ми років і дорослих