Марія Павлівна має досвід роботи в операційній, відділенні інтенсивної терапії, реанімації. Готує пацієнтів до оперативних втручань (постановка наркозу), володіє сучасними методиками у анестезії
Лікар-анестезіолог, у кардіохірургічних хворих проводить терапію плеври-легеневих ускладнень, а також лікування полінейропатії критичних станів. Ранню реабілітацію здійснює в відділенні інтенсивної терапії.
Сертифікований спеціаліст у проведенні різних видів седації при стоматологічних маніпуляціях, надання реанімаційної невідкладної допомоги та інтенсивної терапії.
Фахівець з внутрішньовенної анестезії та ендотрахеального наркозу.
Лікар-анестезіолог, працює з дорослими пацієнтами та дітьми, володіє всіма методами анестезії, лікування при операціях критичних станів. Працює в кардіохірургії з 2009 року.
Анестезіолог-реаніматолог є фахівцем в області анестезіології та інтенсивної терапії у дорослих і дітей. Має великий досвід роботи з міжнародними протоколами серцево-легеневої реанімації, має за плечима кілька закордонних стажувань, є членом Американської асоціації анестезіологів, брала участь в Британсько-Українських симпозіумах
Філіп Анатолійович - професійний анестезіолог, лікар другої категорії. Проводить анестезіологічне забезпечення при оперативних втручаннях і діагностичних процедурах
Основні напрямки роботи за фахом: проведення внутрішньовенного, ендотрахеальної наркозу при планових і ургентних операціях; седація при проведенні ендоскопічних досліджень в умовах амбулаторії; епідуральна і спинномозкова анестезія; ведення пацієнтів палати інтенсивної терапії; катетеризація центральних вен; проведення реанімаційних заходів.
Дудаш Мирослав Васильович — анестезіолог, завідувач відділення реанімації. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно удосконалює навички кваліфікації за допомогою навчальних заходів