Спеціаліст в області анестезіології та інтенсивної терапії, основними професійними інтересами якого є надання анестезіологічного супроводу до і під час операцій, надання невідкладної допомоги у критичних ситуаціях, а також корекція стану пацієнта у випадках необхідності
Олександр Юрійович володіє прийомами інтенсивної терапії. Готує пацієнтів до операцій і лікувально-діагностичних маніпуляцій з знеболенням. Доктор вводить в стан наркотичного сну і лікує ускладнення, які виникли після наркозу
Пріоритетні напрямками діяльності фахівця є анестезіологія в хірургії та інтенсивна терапія. Проводить анестезію при різних діагностичних і хірургічних втручаннях. Здійснює перед- і післяопераційне лікування і спостереження. Веде пацієнтів з невідкладними і критичними станами, а також станами, які вимагають проведення інтенсивної терапії. Відвідує науково-практичні конференції за фахом, має публікації в медичних виданнях
Лікар спеціалізується на анестезіології та трансфузіології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно удосконалює навички кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар спеціалізується на анестезіології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбор схеми лікування. Постійно удосконалює навички кваліфікації за допомогою навчальних заходів