Приватні лікарі Харкова

Бабак Юлія Андріївна
Лікар другої категорії
Офтальмолог проводить висококваліфіковану діагностику і апаратне лікування очних захворювань -порушення акомодації, рефракції та амбліопії різного виду і ступеня, косоокості. В роботі використовує лазерні, комп'ютерні методики, проводить лікування на «Амбліокор».
Близнюк Василь Васильович
Лікар другої категорії
Лікар веде амбулаторний прийом, також спеціалізується на видаленні доброякісних підшкірних і надшкірних новоутворень, хірургічному лікуванні органів шлунково-кишкового тракту, лікуванні варикозних розширених вен нижніх кінцівок.
Протягом 4 років працювала у кардіології. Там займалася лікуванням тяжких пацієнтів із серцевими захворюваннями, що допомогло мені розвинути унікальні навички та набути досвіду, необхідного для ефективної боротьби з різними кардіологічними захворюваннями. Потім працювала з пацієнтами, які борються з Covid19. Це була складна, але дуже важлива робота, яка допомогла мені зрозуміти, як ефективно лікувати це захворювання. Маю досвід роботи з легеневими захворюваннями, які можуть призвести до серйозних наслідків для здоров'я. Знаю, як правильно діагностувати та лікувати такі захворювання, щоб забезпечити найкращу якість життя для пацієнта. Починала свою кар'єру у лабораторії, де працювала лаборантом. Добре знаюся на аналізах, що допомагає мені швидко і точно діагностувати різні захворювання. Завжди готова допомогти пацієнтам та запропонувати їм найкращі рішення для їхнього здоров'я. Звертайтесь до мене за консультацією, і ми разом знайдемо оптимальний шлях лікування.
Харків, вул. Анрі Барбюса 3а
Експерт в області мікроскопної і естетичної стоматології. Спеціалізується на процедурах по протезуванню на імплантатах, виробництві естетичних безметаллових реставрацій.
Харків, вул. Кооперативна, 5
Карина Костянтинівна - дорослий і дитячий стоматолог-терапевт. Проводить професійну гігієну порожнини рота, дає консультації пацієнтам, лікує карієс і всі види його ускладнення, займається лікуванням пародонту методом «Вектор-терапія».
Харків, вул. Пушкінська, 26
Олена Олександрівна - компетентний фахівець з підбору контактного коригування зору (очкової корекції, корекції за допомогою лінз), оптометрії, підбору окулярів при пресбіопії (вікові зміни).
Харків, вул. Пушкінська, 36
Доктор Христенко О.А. надає пацієнтам весь спектр стоматологічної терапевтичної допомоги, включаючи повний набір профілактично-гігієнічних процедур і лікувальних маніпуляцій різної складності (реставрація твердих тканин, терапія карієсу і ін.).
Харків, вул. Кооперативна, 5
Стоматолог-ортодонт, фахівець в області загальної стоматології. В її сферу діяльності входить виправлення патологій прикусу, зубних рядів, окремих зубів із застосуванням знімних апаратів, лікування брекет-системами. Займається лікуванням як дорослих, так і дітей. Є фахівцем з художньої реставрації та відновленню анатомічної форми зубів.
Стоматолог, що спеціалізується на терапевтичному лікуванні хвороб зубного ряду: каріозних / некаріозних уражень зубів, хвороб м'яких тканин. Проходила курси з ендодонтії, лазеротерапії. Розвиває напрямок медичного туризму.
Спеціалізується на терапевтичній стоматології, проводить лікування кореневих каналів, реставрацію естетичного плану, професійну чистку і відбілювання зубів.