Спеціалізується на терапевтичній стоматології, проводить лікування кореневих каналів, реставрацію естетичного плану, професійну чистку і відбілювання зубів.
Тетяна Євгенівна є висококваліфікованим стоматологом терапевтичного і ортодонтичного профілю, спеціалізується на виконання всіх терапевтичних лікувальних маніпуляцій в ротовій порожнині, проводить корекцію прикусу.
Лікар проводить діагностику і здійснює лікування гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів у дітей, включаючи дітей до року. Лікар ургентної допомоги, амбулаторна хірургія ЛОР-органів.
Лікування різних патологій верхніх дихальних шляхів - ангіна, гайморит, отит, синусит та ін.
Дитячий стоматолог, ортодонт і хірург виконує лікування карієсу різного ступеня тяжкості, постановку дитячих коронок, ендодонтичне лікування кореневих каналів молочних і постійних зубів. Спеціалізується на ампутації пульпи. Також лікар займається реставраційними роботами зруйнованих зубів
Денис Олександрович стаж роботи 4 роки як лікар-офтальмолог. Він закінчив Харківський Національний Медичний Університет і Харківську медичну академію післядипломної освіти за спеціальністю «Офтальмологія». Також він стажувався у клініці Yeditepe Universitesi Hastanesi в Стамбулі, Туреччина.
Основні напрямки його роботи включають повну діагностику зору з оглядом очного дна, першу допомогу, оптичну когерентну томографію (ОКТ) та лікування запальних захворювань очей, зокрема Ангіо ОКТ.
Зубний лікар, основною спеціалізацією якого є дитяча терапевтична стоматологія. Даний фахівець переважно займається лікуванням хвороб молочного, постійного прикусу, лікує каріозні пошкодження зубів, виробляє герметизацію фісур (використовуючи озон), ремінералізуючу терапію.
Стоматолог-терапевт, в область професійних інтересів якого входить лікування каріозних пошкоджень (пульпіт, карієс, періодонтит), відбілювання художня реставрація зубного ряду
Нальковская Людмила Василівна займається проведенням процедур з ультразвукової діагностики. Вона досліджує внутрішні органи, суглоби, м'які тканини, залози, також лікар Нальковская компетентна в проведенні дуплексного сканування.