Уважна лікарка, яка ретельно діагностує і лікує захворювання вуха, горла та носа. Доброзичливий підхід і використання сучасних та ефективних методів роблять лікування пацієнтів Юліани Костянтинівни максимально комфортним.
Сурдолог, отоларинголог, кандидат медичних наук, займається діагностикою порушень слуху (тімпанограма, аудіограма), налаштуванням слухових апаратів, а також підбором аксесуарів для них. Допомагає пацієнтам підібрати прості в обігу і надійні слухові цифрові апарати.
Олена Вікторівна тривалий час веде клінічну практику як лікар-отоларинголог, проводить консервативну терапію гострих і хронічних патологій (запального або іншого характеру) ЛОР-органів.
Отоларинголог, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, спеціалізується на оториноларингології і озонотерапії. Має досвід роботи в лікуванні патологій вуха, горла і носа різного походження (інфекційного, запального). Веде прийом дорослих і дітей з 3 років
Ольга Леонідівна надає кваліфіковану амбулаторну допомогу у всебічній терапії різних за своєю природою патологій ЛОР-органів. Проводить ендоскопічний огляд, фізіотерапевтичне, а також медикаментозне лікування гострих і хронічних захворювань вуха, горла і носа
Олександр Михайлович займається лікуванням хвороб ЛОР-органів понад 20 років. Лікар Долгарев надає всі види оториноларингологической допомоги дорослим і юним пацієнтам в умовах амбулаторії. Олександр Михайлович проходив інтернатуру в Україні і в Австрії (Зальцбург, Відень).
Володимир Володимирович лікар першої категорії. Також в спеціалізацію доктора входить консервативне лікування захворювань ЛОР-органів у гострій / хронічної стадії, надання допомоги після травмування ЛОР-органів
Отоларинголог, лікар першої категорії. Консультативна допомога, діагностика та лікування будь-яких ЛОР-захворювань. Амбулаторна хірургія ЛОР органів будь-якого ступеня складності, включаючи реконструктивні та відновлювальні орераціі, лікар ургентної допомоги.