Оксана Василівна займається лікуванням хвороб оториноларингологічного профілю. Також вона виконує ЛОР-маніпуляції: видаляє сірчані пробки і чужорідні тіла, виконує кріодеструкцію піднебінних мигдалин, проводить ультразвукову дезінтеграцію носових раковин. Веде прийом дітей з народження.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 108 відгуків
Дарʼя 13 Січень 2025
Все пройшло дуже швидко, лікар дуже тепло прийняла, проконсультувала, провела огляд, все було як треба. Лікар призначила лікування, порадила що потрібно робити, мої страхи відігнала, прийом пройшов дуже добре, чудовий лікар
Федір 20 Вересень 2024
Прийомом задоволені зауважень не маємо, дякую.
Віктор 30 Липень 2024
Все було швидко, професійно, по ділу, лікар прослухала мою проблему, оглянула, поставила діагноз, назначила лікування. Все було як я очікував
Тетяна 22 Липень 2024
Лікар нам дуже подобається, професійно ставиться до своєї роботи. Надає завжди кваліфіковану консультацію.
Дмитро 16 Липень 2024
Лікар все розпитала, поговорила також з дитиною. Призначене лікування дитині допомогло, у нас вже все добре. Ми задоволені лікарем
Марина 13 Червень 2024
Чудова лікарка, добре мене прийняла, проконсультувала, призначила зробити аудіограму, яку зробила одразу в клініці. Візитом залишилась задоволеною.
Констянтин 22 Травень 2024
Дуже хороший спеціаліст, що знає свою роботу, а головне - сподобався дитині.
Галина 12 Березень 2024
Гарний прийом, без зауважень
Яна 29 Лютий 2024
Усе сподобалось - прописане лікарем лікування мені одразу допомогло.
Яна 22 Лютий 2024
Дуже добрий лікар, все вислухала, провела огляд, призначила лікування. Стало набагато краще, лікування допомагає, залишилася задоволена, буду звертатися до лікаря ще