Харків

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматоонколог Роганова  Маргарита Олеговна на Doc.ua
Лікар Косметолог, Невролог Шматько Юлія Вікторівна на Doc.ua
Лікар Косметолог Феденко Наталія Олександрівна на Doc.ua
Наталія Олександрівна косметолог-естетист. Вона виконує будь-які процедури для професійного догляду за шкірою обличчя, також проводить корекцію і збільшення губ, контурну пластику і лікує вугровий висип, псоріаз і т.д.
Лікар Косметолог, Масажист Йогансон Оксана Сергіївна на Doc.ua
Оксана Сергіївна є фахівцем з апаратної косметології та масажу. Вона спеціалізується на антицеллюлітній програмі, різних видах масажу (лімфодренажний, антицелюлітний, спортивний). О.С. Йогансон допомагає позбутися целюліту (будь-якого ступеня), знизити надмірну вагу, проводить реабілітацію після інтенсивних фіз. навантажень.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Кисельова Наталія Олександрівна на Doc.ua
Лікар дерматовенеролог і косметолог з багаторічним стажем роботи, спеціалізується на лікуванні шкірних захворювань і косметологічних проблемах, працює з питаннями загальної косметології, володіє ін'єкційними методами (в тому числі і в лікуванні алопеції, Hair +)
Лікар Косметолог Ігнатова Катерина Олегівна на Doc.ua
Лікар-косметолог, спеціалізується на апаратній, практичної і ін'єкційної косметології. Катерина Олегівна закінчила Національний фармацевтичний університет і в даний час працює з передовими препаратами і методиками anti-age і естетичної медицини.
Лікар Косметолог Прилуцька Людмила Вікторівна на Doc.ua
Людмила Вікторівна - фахівець з естетичної медицини. Займається контурною пластикою, ін'єкційною, лазерною, апаратною косметологією. Проводить процедури по догляду за шкірою. Володіє сучасними методиками корекції і попередження мімічних зморшок, усунення жирових відкладень.
Лікар Косметолог Роганова Маргарита Олегівна на Doc.ua
Маргарита Олегівна є сертифікованим фахівцем з проведення процедур по лазерній косметології. Роганова М. О. проводить лазерну епіляцію обличчя, спини, грудей, кінцівок, інтимних зон.