Судинний хірург-флеболог займається лікуванням судинних патологій (атеросклероз, облітеруючий атеросклероз, трофічні виразки, венозна недостатність та ін.). Лікар проводить діагностику та лікування хвороб на різних стадіях захворювання, різної етіології.
Лікар спеціалізується на судинній хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології оперативними втручаннями. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Лікар спеціалізується на флебології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: тромбофлебіт, тромбоз, варикоз, флеботромбоз та інші
Я — практикуючий лікар, який спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань артерій, вен. У своїй роботі я поєдную глибокі знання класичної судинної хірургії з найсучаснішими малоінвазивними (безопераційними) методиками флебології.Мійголовний принцип — індивідуальний підхід та безпека. Лікування підбирається індивідуально для кожного пацієнта на основі точної ультразвукової діагностики, яку я проводжу безпосередньо під час першого прийому.
Лікар проводить діагностику, консультує і лікує пацієнтів з проблемами в області судинної системи. Спеціалізується на загальній, судинній і пластичній хірургії. Леся Богданівна безпосередньо готує хворих до планових хірургічних операцій, а також займається післяопераційним спостереженням
Спеціаліст по судинній хірургії проводить діагностику і лікування варикозної хвороби, діабетичної ангіопатії, лімфо венозної недостатності, облітеруючого атеросклерозу. Використовує в своїй практиці методики шунтування, стентування, лазерної абляції і склерозування
УВАГА! Якщо у вас присутні один або кілька з перерахованих нижче симптомів, не зволікайте, терміново зверніться до судинного хірурга (флеболога). Ускладнення можуть бути життєво небезпечними!
Набряк: який виник раптово на одній з кінцівок, нагадує надуту кульку, одна кінцівка стає помітно товстішою за протилежну.
Біль у кінцівці: тупий, тягнучий, посилюється при русі та тиску; або різкий і постійний, що не залежить від руху.
Задишка або біль у грудях: у поєднанні з набряком і болем в кінцівці.
Біль і почервоніння вздовж вени: пекучий і різкий біль по ходу вени, посилюється при натисканні.
Затвердіння по ходу вен: на дотик відчувається тверде ущільнення, схоже на тяж.
Відчуття тепла та припухлість: на дотик відчувається локальне підвищення температури та набряк.
Зміна кольору шкіри кінцівки: шкіра бліда або біла, має різкий контраст з кольором шкіри іншої кінцівки.
Відчуття холоду: кінцівка холодна на дотик, помітна різниця в температурі з протилежною кінцівкою, що супроводжується затерпанням і порушенням чутливості.
Труднощі при русі: слабкість або неможливість рухати пальцями, стопою чи рукою.
Відсутність пульсу: в кінцівці не відчувається пульсація, може бути відсутній пульс у типових місцях (на зап'ясті або на стопі).