Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог Назаренко Оксана Олександрівна на Doc.ua
Психолог, працює з дітьми, в сферу професійної діяльності входить вирішення складнощів в дитячо-батьківських відносинах, материнсько-дитячих стосунках, позбавлення від енурезу, заїкання, дитячих страхів, тику, затримки мовного розвитку, нав'язливості, проблеми підліткового періоду.
Лікар Психолог, Психотерапевт Носикова Ірина Василівна на Doc.ua
Дорослий і дитячий психотерапевт, пріоритетні напрямки - лікування депресивних, тривожно-фобічних, невротичних, обсесивно-компульсивних розладів, порушень сну, енурезу, заїкання, дитячих страхів, тика, затримки мовного розвитку, нав'язливості, дозвіл складнощів в дитячо-батьківських відносинах і проблем підліткового періоду.
Лікар Психолог, Психотерапевт Васильєва-Гуртова Юлія Володимирівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт, особистий коуч-тренер. Орієнтація 3-х шкіл: позитивна психотерапія, гештальт-психотерапія, універсальний системний підхід. Займається наданням допомоги при кризах: вікових, особистісних, сімейних, міжособистісних. Працює з дітьми від 6 років.
Лікар Психолог Боборикіна Ольга Григорівна на Doc.ua
4.7
Лікар психолог, займається проблемами адаптації у дітей та дорослих, працює з наркозалежними, людьми з алкогольною та нікотинової залежностями. Допомагає пацієнтам при «вигоранні» на роботі, надає психологічну допомогу бійцям і переселенцям, проводить психологічну корекцію і психодіагностику за системою Віри Грачової, а також психологічне консультування на підприємствах.
Лікар Психолог, Психотерапевт Ратушний Дмитро Олексійович на Doc.ua
4.6
Лікар проводить психотерапію та консультування з дорослими, дітьми (від 3-х років) і сімейними парами. Групова психотерапія з підлітками (від 10-ти - до 18 років). Формат короткостроковий, проблемно-орієнтованої і тривалої психоаналітичної психотерапії. У повному обсязі діагностує особистість і пізнавальні (когнітивні) процеси - оцінка навичок, особистісні профілі, профорієнтація і т.д.
Лікар Психолог Сай Оксана Вікторівна на Doc.ua
Психолог, працює з особистісними проблемами пацієнтів, міжособистісними відносинами, психосоматичними розладами. Має досвід проведення ворк-шопів, а також розробки тренінгів і їх ведення. У своїй практиці широко використовує гештальт-терапію. Працює з дітьми.
Лікар Психолог, Психотерапевт Полях Ольга Іванівна на Doc.ua
Лікар Психолог Шаститко Наталія на Doc.ua
Психолог, розробляє і проводить тренінги особистісного росту, а також працює з дітьми та підлітками. Проводить семінари з соціоніки. Працює за такими напрямками: розвиток здібностей у підлітків, криза сенсу життя і середнього віку, створення партнерських відносин.
Лікар Психолог Погрібна Алла Петрівна на Doc.ua
Алла Петрівна є фахівцем з дитячої психології, пісочної терапії, дефектології. Доктор Погрібна А. П. в роботі використовує корекційну програму «ЛОГО Діакорр 1».