Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Коваленко Діана Юріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Доктор спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить бімануальне дослідження, дослідження за допомогою дзеркал, здійснює забір мазка на флору, цитологію біопсійного матеріалу, кольпоскопію, огляд молочних залоз, введення ВМС, видалення ВМС, санацію запальних захворювань, ін'єкції, радіохвильове лікування шийки матки. Спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань пов'язаних з ендокринологічними порушеннями, запальних захворювань, лейоміоми матки, ендометріозу, клімактеричних розладів. Також веде вагітність, підбирає контрацептивні засоби, консультує в післяпологовому періоді і по збереженню лактації та грудному вигодовуванні.
Лікар Психотерапевт, Сексопатолог Чабаненко Анжела Вікторівна на Doc.ua
Досвідчений психотерапевт допомагає дорослим і маленьким пацієнтам впоратися з низькою самооцінкою, посттравматичним стресом, нав'язливими думками, складнощами в професійному та кар'єрному розвитку. Діагностує і лікує психосоматичні розлади та їх наслідки. Крім того, лікар консультує дорослих з питань інтимного здоров'я і сексуальних відносин у чоловіків і жінок. Є сертифікованим тренером з питань СОГІ (сексуальна орієнтація та гендерна ідентичність). Також лікар працює за напрямом гештальт-терапії.
Лікар Терапевт, Ендокринолог Рокутова Марія Кяміліївна на Doc.ua
Лікар лікує захворювання ендокринної системи, серцево-судинної системи, легенів, шлунково-кишкового тракту, нирок, суглобів, постковідний синдром, Проводить програми по зниженню ваги, антиейджингову терапію
Лікар Гастроентеролог Демешкіна Лариса Вікторівна на Doc.ua
Лікар-гастроентеролог більше 30-ти років займається лікуванням хворих з хронічними захворюваннями стравоходу, шлунка, кишечника, жовчного міхура, підшлункової залози, печінки та ін. Компетентна у проведенні ендоскопічних досліджень. Регулярно підвищує кваліфікацію на міжнародних курсах
Лікар Дерматовенеролог Бєлань Світлана Степанівна на Doc.ua
Лікар-дерматовенеролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань шкіри, алергічних і імунозалежних дерматозів, грибкових уражень шкіри і її придатків, захворювань, що передаються статевим шляхом та іншої поширеної патології. Призначає комплексну терапію, завжди досягає повного одужання або тривалої стійкої ремісії захворювання
Лікар Невролог Снісар Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Тетяна Миколаївна лікар невропатолог вищої категорії. Займається обстеженням і підбором оптимального методу лікування при головних болях, запамороченні, втраті свідомості, порушенні чутливості, координації, проблемами з пам’яттю, концентрацією, сном. Проводить терапію у відновному періоді наслідків інсульту, травм, операцій на головному і спинному мозку. Також лікує ураження нервової системи при цукровому діабеті, атеросклерозі та ін.
Лікар Психолог, Психотерапевт Кремінська Алла Вікторівна на Doc.ua
Алла Вікторівна проводить індивідуальне консультування і допомагає вирішувати проблеми, пов'язані з почуттям провини, заниженою самооцінкою і невпевненістю в собі. Допомагає в здобутті професійної орієнтації, в пошуку вибору професії. Працює з тривожними розладами, страхами, нав'язливими станами, панічними атаками, депресивними розладами.
Лікар УЗД-фахівець Кіденко Ольга Володимирівна на Doc.ua
Ольга Володимирівна є фахівцем з проведення ультразвукових досліджень у дітей (нейросонографія, нирки, тазостегнові суглоби, щитовидна залоза та ін.), У дорослих (нирки, ТРУЗД, наднирники, органи мошонки, сечовий міхур і ін.). Крім цього доктор Кіденко компетентна в проведенні УЗД м'яких тканин, лімфовузлів, молочних залоз.
Лікар Педіатр, Фтизіатр Гриць Людмила Георгіївна на Doc.ua
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Бібіков Володимир Анатолтевіч на Doc.ua