Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гастроентеролог Ягмур Світлана Самойловна на Doc.ua
Провідний співробітник відділення патології печінки і підшлункової залози Інституту гастроентерології НАМН України, захисту кандидат медичних наук, категорія лікаря - висшая.Занімается раннім визначенням і подальшим лікуванням різних за своєю етіологією патологій органів шлунково-кишкового тракту.
Лікар Онколог, Уролог Слюсарєв Владислав Миколайович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Владислав Миколайович - доктор першої категорії, онкоуролог, володіє сучасними методами діагностики, лікування, профілактики та реабілітації пацієнтів із захворюваннями сечостатевої системи
Лікар Кардіолог Тітаренко Оксана Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці, терапії та веденні дітей з вродженими чи набутими хронічними порушеннями у серцево-судинній системі, пороками розвитку
Лікар Онколог, Хірург Баринов Ігор Володимирович на Doc.ua
Доктор Баринов І. В. спеціалізується на малоінвазивній хірургії різних пухлин в печінці і метастазів, зокрема на їх черезкожній високочастотній абляції (руйнуванні) під УЗ-контролем. Авторству Ігоря Володимировича належить близько 30 наукових публікацій і патентні права на 3 винаходи.
Лікар Проктолог, Хірург Семашко Олександр Васильович на Doc.ua
Олександр Васильович є досвідченим хірургом, виконує весь спектр операцій при доброякісних і онкозахворюваннях органів черевної порожнини, лапароскопічні та невідкладні оперативні втручання, а також операції з лікування морбідного ожиріння, діафрагмальної грижі, варикозної хвороби
Лікар Пульмонолог Немер Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Наталія Володимирівна проводить консультативний прийом, діагностику і лікування патологій дихальних шляхів, легенів і плеври, виконує спірограму. Займається лікуванням бронхообструктивного синдрому, емфіземи легенів, пневмонії, астми, хронічної обструктивної хвороби легень, легеневої гіпертензії та інших захворювань
Лікар Кардіолог Ромашкова Алла Федорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапії і кардіології. Проводить консультативний прийом, прослуховування грудної клітини та органів черевної порожнини, вимірювання артеріального тиску, пальпацію, візуальне дослідження, діагностику функцій дихання
Лікар Психіатр Огоренко Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Серед професійних обов'язків лікаря - консультування пацієнтів з психічними проблемами, виявлення і лікування розладів психіки - порушень сну, панічних атак, депресивних станів, наслідків стресів, вегетативних нападів, психосоматичних розладів і т. Д. В роботі Вікторія Вікторівна застосовує сучасні методики терапії
Лікар Терапевт Камінська Олена Володимирівна на Doc.ua
Олена Володимирівна займається лікуванням серцево-судинної та сечовидільної системи, дихальних органів. Діагностує широкий спектр інших поширених захворювань і при необхідності направляє на додаткові види обстеження. Проводить огляд пацієнта і консультує з приводу тих чи інших питань, що стосуються здоров'я
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Сексолог Кулікович Антон Юрійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Ти не один. Я знаю, що тобі важко. Страх і тривога перед невідомим майбутнім, життя в реаліях війни вселяють почуття безпорадності. Викликають безліч запитань. Від пошуку відповідей на які стає лише гірше. Знай, ти не один. Подзвони, і я допоможу. Знайти правильні відповіді, налагодити стосунки в сім'ї, порозумітися з дитиною. Допоможу впоратися з тривогою, подолати страх і знайти правильний шлях. Знову повірити в себе та свої сили. Антон Юрійович. PhD (к.ю.н.), лікар-психіатр, психотерапевт, який пройшов 14-річну практичну школу вітчизняної психіатрії та 4-річну практичну та наукову школу зарубіжної психіатрії. Автор спеціалізованих лекційних програм, що підвищують рівень розуміння проблематики в галузі процесів, що впливають на людину та людство в цілому.