Анна Володимирівна спеціалізується на ендоскопії та хірургії. Проводить діагностичну гастро-та колоноскопію, біопсію, ендоскопічну поліпектомію, видалення сторонніх тіл верхніх відділів шлунково-кишкового тракту. Займається лікуванням неоплазії (поліпів) шлунково-кишкового тракту, раннього раку шлунково-кишкового тракту
Юлія Володимирівна - лікар ендоскопіст першої категорії. Проводить діагностику захворювань внутрішніх органів за допомоги ендоскопа, що дозволяє побачити зміни слизової оболонки, запалення, ерозії, виразки, рубці, новоутворення, виявити джерело кровотечі тощо.
Лікар ендоскопіст, фахівець в області ендоскопічних методів досліджень стравоходу, 12-палої кишки, шлунка (фіброезофагогастродуоденоскопія, фіброколоноскопії). При ендоскопічних дослідженнях виконує біопсію, а також термінове дослідження на Хелікобактер.
Лікар з багатим досвідом проведення ендоскопічних процедур, виявляє новоутворення шлунково-кишкового тракту на ранніх стадіях, дає експертну оцінку вже поставленим висновками суміжних фахівців. Автор і співавтор понад 130 наукових статей з ендоскопії
Спеціаліст з допомогою ендоскопа проводить огляд відділів шлунково-кишкового тракту, діагностує розвиток різних захворювань: виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, ерозивні зміни слизової оболонки стравоходу, шлунка і дванадцятипалої кишки, наявність грижі стравоходу
Лікар працює в діагностичної та лікувальної ендоскопії в напрямку гастроентерології та отоларингології. Сергій Олександрович володіє технікою проведення ендоназальної риноскопії і відеоендоскопії, яка дозволяє оглянути аденоїди і голосові зв'язки через носові ходи. Також проводить колоноскопію, езофагогастродуоденоскопія, бронхоскопію. Виконує лігування варикозно розширених вен стравоходу, взяття біопсії, хромендоскопію, поліпектомію і інші лікувальні процедури