Сторінка 2. Сторінка 2: Взяття біопсії в Києві - Святошинський район(13)

• Паркінг,
    • Дитяча кімната,
    • Оплата карткою,
    • Wi-Fi зона,

Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї. ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
    • Сб-Вс: 9:00-18:00

просп. Берестейський, 67 (на перехресті вул. Олеся Бердника). На карті

Святошинський , м.Нивки

• Взяття біопсії
      від 100 грн
      • Взяття біопсії для гістологічного дослідження
        100 грн

• Взяття біопсії
      від 300 грн
      • Тонкоголова аспіраційна біопсія (ТАПБ) під УЗД контролем
        1 000 грн
      • Біопсія регіонального лімфовузла з УЗД супроводом (без вартості цитологічного дослідження)
        1 500 грн
      • Біопсія шийки матки (без вартості знеболення та гістологічного обстеження)
        1 200 грн
      • Біопсія мʼяких тканин 2 ст
      • Біопсія мʼяких тканин 1 ст
        1 000 грн
      • Біопсія слизової ШКТ (для проведення гістологічного д ослідження)
        300 грн
      • Тонкоголкова біопсія утворень молочної залози з УЗД супроводом (без вартості цитологічного дослідження)
        1 500 грн
      • Трипанбіопсія утворень молочної залози з УЗД супроводом (без вартості гістологічного дослідження)
        3 000 грн
    8 послуг діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
  • Діагностичний центр

«Медичний центр Святого Пантелеймона» пропонує перелік діагностичних досліджень, що включають ультразвукову діагностику всіх органів, доплерографію судин, ехокардіографію, колоноскопію та ін. УЗ-діагностика здійснюється на апараті нового покоління Orcheo Lite (Франція), технології якого забезпечують високу інформативність проведеним дослідженням ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
    • Сб: 8:00-18:00