У клініці Viva на Виноградарі можна пройти будь-яке дослідження стану організму: мультиспіральне КТ, цифровий рентген, УЗ-діагностику, нейрофізіологічні обстеження (ЕЕГ, РЕГ), відеоендоскопічну діагностику, функціональну діагностику серця і судин (ЕКГ, РВГ, Холтер)
просп. Порика, 9А
Оболонський, м.Нивки
«Медсейв +» - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту.
вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх
Шевченківський, м.Нивки
Клініка ВІВА надає послуги для дорослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмпункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал.
вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговського, 3)
Святошинський, м.Нивки м.Сирець м.Почайна м.Оболонь
вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Подільський, м.Нивки м.Сирець
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо.
Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї.
просп. Берестейський, 67 (на перехресті вул. Олеся Бердника)
Святошинський, м.Нивки
вул. Чистяківська, 2а
Шевченківський, м.Святошин м.Нивки
Клініка спеціалізується на акушерстві, гінекології, дитячої гінекології, імунології. Консультативний прийом, лабораторна діагностика в гінекології, інструментальні методи досліджень: цифрова кольпоскопія, вагінальне УЗД ОМТ. Біопсія і хірургічне лікування патології шийки матки, амбулаторна хірургія у гінекології під місцевою анестезією.
пр. Свободи, 22, 1 поверх
Подільський, м.Нивки м.Сирець
Медичний центр PULSE пропонує інформативну та доступну діагностику стану організму, а саме ультразвукову діагностику, електрокардіографію, дерматоскопію та інші види функціонального дослідження організму
вул. С. Данченка, 1
Подільський, м.Нивки м.Почайна м.Оболонь