Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Генератор в клініці
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо.

• пн - нд : 9:00 - 18:00

вул. Нивська, 2л, 1 поверх

Святошинський, м.Нивки

Записатись +38 (093) 740-34-11

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Візит пройшов прекрасно у цій клініці. Все дуже гарно тут розказали та доступно все пояснили, дякую.

Тетяна, 15.03.26

Мені все сподобалось, лікарка була дуже уважна, прийняли мене вчасно, мені все детально розказала та пояснили, дівчина на рецепшені була також дуже приємна, жодних нарікань в мене немає.

Ольга, 14.02.26

Все було чудово та гарно на діагностиці

Олександр, 13.01.26

Все було супер та чудово на візиті. Отримав відповіді на всі свої питання .Дуже швидко, класно та професійно було

Олександр, 18.12.25

Задоволена візитом в клініку. Привітний персонал, хороше ставлення. Софія Євгенівна дуже позитивна і світла людина. Діагностика пройшла максимально комфортно. Лікар пояснювала що буде робити, питала, цікавилась і, звичайно, обговорювала зі мною що бачить. Залишились позитивне враження від клініки, дякую.

Світлана, 26.11.25

Все було супер на десять балів.

Петро, 10.10.25

Гарна клініка.

Віталій, 15.09.25

Дуже сподобалось. Професійно , дбайливо та уважно до всіх деталей . В клініці все було чудово адміністратор та лікар сподобались

Анна, 26.08.25

Все пройшло добре.

Ігор, 05.07.25

Дуже тут все сподобалося. У клініці всі досить приємні люди та хороші спеціалісти. Повсюди відчувається доброзичливість зі сторони медперсоналу.

Лариса, 13.06.25
Центри поблизу