- Пн-Пт: 8:30-16:30
УЗД при вагітностівід 700 грн
Пошук вашого лікаря – DOC.ua
вул. Щекавицька, 7/10. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
Центр медицини болю SPRAVNO – перша в Україні спеціалізована експертна клініка лікування хронічного болю. Наша команда лікарів різних спеціальностей володіє всіма методами діагностики та лікування хронічного болю. Ми діємо у відповідності зі світовими стандартами та протоколами лікування болю, які визнані міжнародними медичними спільнотами. ще
вул. Межигірська, 28. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
DIACUK Clinic –це медичний центр, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, зокрема раку шкіри, меланоми та інших новоутворень. Ключовими напрямами роботи клініки є онкодерматологія та дерматохірургія, в тому числі MOHS хірургія. ще
вул. Глибочицька 13, будинок 3 (вхід з вулиці Татарської). На карті
Шевченківський , м.Контрактова площа
Клініка сучасної гінекології та урології «Моя сім'я» під керівництвом лікаря-гінеколога Гонзель Катерини Миколаївни є багатопрофільним діагностичним і лікувальним закладом, що спеціалізується на наданні планової та термінової медичної допомоги пацієнтам на базі міжнародних і європейських протоколів та стандартів якості. Клініка «Моя сім'я» співпрацює з багатьма страховими компаніями і трьома незалежними лабораторіями. ще
вул. Волоська, 50/38. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
Ваша заявка принята, мы свяжемся с Вами в ближайшее время