Сторінка 8. Сторінка 8: Аспіраційна біопсія (зонд пайпель) в Києві(94)

• Паркінг,
    • Дитяча кімната,
    • Wi-Fi зона,

Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя. ще

• Пн-Вс: 7:30-21:00

вул. Івана Микитенка, 4а. На карті

Дніпровський , м.Лівобережна, м.Чернігівська, м.Лісова

від 1 400 грн
      • Аспірат ендометрію (цитологічне дослідження оплачується додатково)
        1 400 грн
    • Паркінг,
    • Дитяча кімната,
    • Wi-Fi зона,

Ласкаво просимо до приватного гінекологічного кабінету «OBSTETRICS & GYNECOLOGY Сторчева Ольга Сергіївна», де ваш комфорт і здоров'я – наш пріоритет. Ми пропонуємо кваліфіковану медичну допомогу у затишній і сучасній обстановці. Наша команда досвідчених гінекологів забезпечує широкий спектр послуг: від профілактичних оглядів до комплексного лікування різноманітних захворювань. Ми використовуємо сучасні методи діагностики та лікування, дбаючи про ваше здоров’я і добробут. Ви можете розраховувати на індивідуальний підхід і конфіденційність у всьому. Записуйтеся на прийом і отримуйте професійну підтримку у вирішенні своїх питань! ще

• Пн: 12:45-16:15
    • Нд: вихідний

просп. Берестейський 67А ЖК “Нивки-Парк”. На карті

Святошинський , м.Нивки

від 1 500 грн
      • Біопсія цервікального каналу (ціна без ПГД)
        1 500 грн
      • Пайпель-біопсія ендометрію (ціна без ПГД)
        2 000 грн
    2 послуги діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
  • Діагностичний центр

Клініка репродуктивної медицини «LITA» - надає інноваційне обладнання в сфері репродуктології ще

• Пн-Пт: 8:00-17:00
    • Сб: 9:00-14:00
    • Вс: выходной

вул. Дніпровська набережна, 28. На карті

Дарницький , м.Осокорки

від 2 070 грн
      • Аспірація ендометрію (пайпель-біопсія) (з місцевою анестезією) (без вартості ПГД або цитології)
        2 070 грн
  • Діагностичний центр

Багатопрофільний медичний центр в місті Київ - приватна клініка з професійними лікарями. Тут працюють висококваліфіковані фахівці з великим стажем в лікувальній практиці. Головне завдання медперсоналу центру - надати медичну допомогу всім пацієнтам що звернулися до нас.. Робота фахівців клініки постійно вдосконалюється - лікарі ретельно вивчають і впроваджують передовий досвід колег з інших країн. Уважність до кожного клієнта, індивідуальний підхід, врахування всіх побажань та відгуків - головний девіз, з яким починається кожен день лікарів медичного центру. ще

• Пн-Пт: 8:00-19:00
    • Сб: 9:00-16:00
    • Нд: 9:00-14:00

вул. Ярославська, 55. На карті

Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка

• Wi-Fi зона,

Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про комфорт своїх пацієнтів і прагне надавати медичні послуги на максимально можливому рівні ще

• Пн-Сб: 8:00-20:00
    • Вс: выходной

вул.Олександра Кониського, 38. На карті

Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Вокзальна, м.Університет

від 1 000 грн
      • Пайпель біопсія ендометрія (без вартості ПГД) (Дайнеко І.І.)
        1 000 грн
      • Пайпель біопсія ендометрія (без вартості ПГД) (Кириліна Т.С.)
        1 000 грн
      • Пайпель біопсія ендометрія (без вартості ПГД) (Деньгуб М.С.)
        1 000 грн
      • Пайпель біопсія ендометрія (без вартості ПГД) (Мулик Н.М.)
        1 200 грн

• Вс: 9:00-16:00

вул. Олевська, 7 (Новобіличі). На карті

Київська область

• Wi-Fi зона,

Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування. ще

• Пн-Нд: 8:00-21:00

м. Київ, вул. Гарматна, 38Б. На карті

Солом'янський , м.Берестейська, м.Шулявська

від 14 440 грн
      • Біопсія ендометрію аспіраційна / пайпель, класична (без вартості анестезії та операційного пакету)
        14 440 грн