Сторінка 13. Сторінка 13: УЗД комплексне в Києві(136)
- Wi-Fi зона,
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування. ще
УЗДвід 1 680 грн
Комплексне УЗД в педіатрії (нейросонографія, УЗД кульшових суглобів за Графом, УЗД вилочкової залози (тимуса))1 680 грн
- Дитяча кімната,
- Wi-Fi зона,
Новий медичний центр «Оксфорд Медікал» на Лівому березі Києва (вул. Євгена Маланюка, 101) — це широкий спектр медичних послуг, сучасне обладнання та турботлива команда лікарів. Якісна допомога близько від дому! ще
УЗДвід 210 грн
УЗД селезінки350 грн
Альтернативне лікарське заключення (лише по DVD диску), 1зона1 500 грн
УЗД грудної клітки650 грн
- Wi-Fi зона,
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження. ще
- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Сб: 8:00-17:00
- Нд: 9:00-15:00
вул .Оболонська, 6. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка
УЗДвід 450 грн
УЗД одного органу450 грн
- Wi-Fi зона,
Консультації фахівців, діагностичні обстеження та лабораторні дослідження ще
- Пн-Нд: 10:00-18:00
Київ, вул. Митрополита Василя Липківского, 45. На карті
Солом'янський , м.Вокзальна, м.Університет
УЗДвід 250 грн
Денситометрія ультразвукова650 грн
Визначення відсотку жирової тканини в організмі380 грн
Видача дублікату заключення УЗД, консультативного заключення250 грн
- Wi-Fi зона,
Avicenna Med — сучасна багатопрофільна клініка в Києві, що надає повний спектр медичних послуг: консультації вузькопрофільних спеціалістів, діагностику, лабораторні дослідження, малоінвазивні та пластичні операції, а також відновлення після операцій у комфортних палатах. Клініка працює 24/7 для вашої зручності та безпеки. ще
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 9:00-18:00
вул. Дегтярівська, 48. На карті
Шевченківський , м.Шулявська, м.Лук'янівська
УЗДвід 350 грн
УЗД одного органу (окрім вказаних в прейскуранті)350 грн
- Wi-Fi зона,
Family DOC — це новий медичний центр для всієї родини, який розміщений на правому березі Києва, а саме в Шевченківському районі поряд з метро Дорогожичі, Сирець та Берестейська. В основі завдань клініки лежить консультування, лікування, профілактика та діагностика дітей, молоді, дорослих та людей літнього віку. ще
- Сб: 9:00-14:00
вул. Ризька, 73 Г. На карті
Шевченківський , м.Берестейська, м.Сирець, м.Дорогожичі
УЗДвід 1 250 грн
Комплекс №1 для дітей (УЗД кульшових суглобів + НСГ)1 250 грн
Комплекс №2 для дітей (УЗД кульшових суглобів + НСГ+ЕхоКГ)1 850 грн
- Wi-Fi зона,
Ваш кардіолог — крафтова медична клініка, що робить акцент на якості та тривалості консультацій, досвіді лікарів, якості сервісу, невимушеній та затишній атмосфері. Досвід лікарів 20+. Тривалість першої консультації - година. Кардіолог, невролог, гастроентеролог, ендокринолог, всі види обстежень. Ми приділяємо багато уваги профілактиці, поперередженню хвороб. Для нас важлива турбота про клієнтів. Пакети "Турбота про себе" та "Турбота про батьків" — це прояв любові до себе та найдорожчих людей. ще
- Сб: вихідний
вул. Борщагівська, 139/141. На карті
Солом'янський , м.Шулявська, м.Політехнічний інститут
УЗДвід 700 грн
УЗД урологічний комплекс (сечовий міхур, нирки, калитка, простата)700 грн
«Ендокринної Медікал» - сучасний медичний центр, пріоритетним напрямком якого є надання послуг в області ендокринології. Застосування сучасних методик, багаторічний досвід і високий професіоналізм фахівців клініки, а також комплексний підхід до лікування ендокринних і супутніх хвороб, дозволяє досягти високих результатів у наданні медичної допомоги пацієнтам з найскладнішими патологіями ще
- Пн-Пт: 9:00-20:00
- Сб: 9:00-18:00
вул. Володимирська, 69. На карті
Шевченківський , м.Університет, м.Театральна, м.Площа Українських Героїв
УЗДвід 750 грн
УЗД комплексне (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка, нирки, сечовивідних шляхів та сечовий міхур)750 грн
КардіоMax – центр здоров’я серця. Ехокардіографія та електрокардіографія, добове моніторування ЕКГ (Холтер) та тиску – це тільки частина досліджень серцево-судинної системи, які можна провести у нас. Також, ми проводимо ультразвукову діагностику судин голови та шиї, вен нижніх кінцівок, щитовидної та молочних залоз, органів черевної порожнини. ще
- Сб: вихідний
вул. Борщагівська 139/141. На карті
Солом'янський , м.Шулявська, м.Політехнічний інститут
УЗДвід 500 грн
УЗД урологічний комплекс (сечовий міхур, нирки, калитка, простата)500 грн
ANTI AGING CENTER — зупиняє час. З медцентром ті, хто слухає себе і своє тіло. Для кого турбота про здоров'я — це бажання. Бажання спілкуватися з досвідченими експертами, знайти спільну мову зі своїм організмом і знайти гармонію. Бажання ставати кращою версією і залишатися собою через час. Бажання краси і задоволення. І все — через здоров'я ще
УЗДвід 300 грн
УЗИ диагностика в флебологии300 грн