Клініка лікаря Дубровського (Doctor Dubrovskyi's Clinic)
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Клініка лікаря Дубровського – сучасний медичний центр, де надається амбулаторна лікарська допомога різними фаховими спеціалістами (терапевт, кардіолог, пульмонолог, дерматолог, гінеколог), де беруться за складні діагностичні випадки та лікарі об’єднуються в консиліум для вирішення непростих питань й виконуються практично всі лабораторні аналізи, скринінги й певні інструментальні дослідження, такі як дерматоскопія, ЕКГ, кольпоскопія, ультразвукова діагностика (УЗД). ще
- Пн-Пт: 10:00-16:30
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
вул. Юрія Глушка, 9. На карті
Шевченківський , м.Дорогожичі
Клініка лікаря Дубровського – сучасний медичний центр, де надається амбулаторна лікарська та діагностична допомога фаховими спеціалістами.
Кожен лікар нашої клініки – визначна особистість. За плечима колег багаторічний досвід лікарської практики, наукова та громадська діяльність, безперервне самовдосконалення та розвиток.
Ми знаємо, чого бракує пацієнтам. Пропрацювавши багато років в державних медичних закладах ми знаємо, що наші люди позбавлені уваги, комплексного, незаангажованого високопрофесійного підходу та, головне, поваги. Не спішити, як в поліклініці, коли на прийом відводиться всього 15 хвилин та часу вистачає лише на оформлення документів. Не мислити вузькими обмеженими шаблонами. Не боятись складних заплутаних випадків. Не забрати гроші й «відфутболити» пацієнта чим подалі.
Сильними перевагами клініки стали:
- доступність/конкурентоспроможні ціни;
- можливість швидко та оперативно консультувати онлайн пацієнтів з будь-якого куточку світу;
- наявність потужної лабораторії, яка робить обстеження день у день;
- можливість швидко та чітко ставити діагноз та не водити пацієнтів по колу по лікарях, витягуючи гроші та псуючи нерви;
- наші лікарі беруться за складні діагностичні випадки й разом, колегіально у вигляді консиліуму розплутують непрості загадки.
Обладнання клініки:
- Електрокардіограф
- Кольпоскоп
- Апарат УЗД
Основні напрямки, це терапія, кардіологія, пульмонологія, дитяча й доросла дерматологія, гінекологія та лабораторна діагностика.
Ваше здоров’я – наш пріорітет!
Наша клініка працює з повагою, турботою та небайдужістю до кожного клієнта.
Ми пишаємось тим, що в нашій клініці дійсно не обдурюють та не розкручують наляканих пацієнтів.
Для нас медицина – це в першу чергу мистецтво та покликання. Найкраща нагорода – посмішки одужуючих пацієнтів. Найцінніше надбання – згуртований єдиною метою та баченням колектив. Віримо та будемо робити все, щоб переступивши поріг нашої Клініки, кожен пацієнт відчував турботу, захищеність та справжню довіру до лікаря.