Клініка лікаря Дубровського (Doctor Dubrovskyi's Clinic)

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,

Клініка лікаря Дубровського – сучасний медичний центр, де надається амбулаторна лікарська допомога різними фаховими спеціалістами (терапевт, кардіолог, пульмонолог, дерматолог, гінеколог), де беруться за складні діагностичні випадки та лікарі об’єднуються в консиліум для вирішення непростих питань й виконуються практично всі лабораторні аналізи, скринінги й певні інструментальні дослідження, такі як дерматоскопія, ЕКГ, кольпоскопія, ультразвукова діагностика (УЗД). ще

• Пн-Пт: 10:00-16:30
  • Сб: вихідний
  • Нд: вихідний

вул. Юрія Глушка, 9. На карті

Шевченківський , м.Дорогожичі

Клініка лікаря Дубровського – сучасний медичний центр, де надається амбулаторна лікарська та діагностична допомога фаховими спеціалістами.

Кожен лікар нашої клініки – визначна особистість. За плечима колег багаторічний досвід лікарської практики, наукова та громадська діяльність, безперервне самовдосконалення та розвиток.

Ми знаємо, чого бракує пацієнтам. Пропрацювавши багато років в державних медичних закладах ми знаємо, що наші люди позбавлені уваги, комплексного, незаангажованого високопрофесійного підходу та, головне, поваги. Не спішити, як в поліклініці, коли на прийом відводиться всього 15 хвилин та часу вистачає лише на оформлення документів. Не мислити вузькими обмеженими шаблонами. Не боятись складних заплутаних випадків. Не забрати гроші й «відфутболити» пацієнта чим подалі.

Сильними перевагами клініки стали:

• доступність/конкурентоспроможні ціни;
  • можливість швидко та оперативно консультувати онлайн пацієнтів з будь-якого куточку світу;
  • наявність потужної лабораторії, яка робить обстеження день у день;
  • можливість швидко та чітко ставити діагноз та не водити пацієнтів по колу по лікарях, витягуючи гроші та псуючи нерви;
  • наші лікарі беруться за складні діагностичні випадки й разом, колегіально у вигляді консиліуму розплутують непрості загадки.

Обладнання клініки:

• Електрокардіограф
  • Кольпоскоп
  • Апарат УЗД

Основні напрямки, це терапія, кардіологія, пульмонологія, дитяча й доросла дерматологія, гінекологія та лабораторна діагностика.

Ваше здоров’я – наш пріорітет!

Наша клініка працює з повагою, турботою та небайдужістю до кожного клієнта.

Ми пишаємось тим, що в нашій клініці дійсно не обдурюють та не розкручують наляканих пацієнтів.

Для нас медицина – це в першу чергу мистецтво та покликання. Найкраща нагорода – посмішки одужуючих пацієнтів. Найцінніше надбання – згуртований єдиною метою та баченням колектив. Віримо та будемо робити все, щоб переступивши поріг нашої Клініки, кожен пацієнт відчував турботу, захищеність та справжню довіру до лікаря.

Центри поблизу

ул Героев полка "АЗОВ", д.27/23. На карті