Медичний центр «Телекардіо»

Діагностичний центр

Телекардіо - медичний центр, де ви зможете пройти ряд діагностичних досліджень. На ринку медичних послуг з 2010 року. Висококваліфікований персонал клініки з багаторічним досвідом роботи в лікарнях та медичних центрах. ще

• Пн-Пт: 9:00-17:00
  • Сб: вихідний
  • Нд: вихідний

вул. Анни Ахматової, 7/15. На карті

Дарницький , м.Позняки

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Послуги центру «ТелеКардіо»

Телекардіо — це медичний центр, де ви зможете пройти ряд діагностичних досліджень:

• УЗД серця
  • щитовидної залози
  • органів черевної порожнини та нирок
  • доплерографію судин голови і шиї
  • вен і артерій нижніх кінцівок
  • моніторинг ЕКГ по Холтеру
  • подієвий моніторинг ЕКГ
  • добовий моніторинг артеріального тиску і інші дослідження

Телекардіо можна розділити на дві групи — телемедицина та інші діагностичні дослідження.

Телемедичні дослідження - це дослідження, які ведуть віддалений моніторинг життєдіяльності пацієнта в повсякденних умовах життя. Завдяки цьому дослідженню значно скорочуються витрати на лікування, підвищується якість діагностики і реалізується можливість віддаленого моніторингу стану здоров'я. Це особливо важливо для пацієнтів з хронічними захворюваннями і літніх людей.

При холтерівському моніторуванні йде реєстрація електрокардіограми (ЕКГ) протягом доби і більше, а при переривчастому моніторингу пацієнт може сам фіксувати ЕКГ в момент виникнення больових симптомів. Дослідження такого типу дуже поширені в країнах Європі та Америці, тільки зараз починають застосовуватися в Україні.

До інших діагностичних досліджень можна віднести УЗД і доплерографію різних органів - голови і шиї, черевної порожнини, вен і артерій нижніх кінцівок та ін.

Діагностику проводять лікарі з високою кваліфікацією і досвідом роботи більше 10-ти років, на сучасному обладнанні. За результатами дослідження лікарі дають чіткі, зрозумілі висновки та рекомендації.

Центри поблизу

ул. Андрея Малышко, 31. На карті