Еншуріа Медікал на Позняках

Діагностичний центр
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

У діагностичному центрі даної клініки можна пройти лабораторну діагностику, ультразвукову, функціональну діагностику та отримати оперативні результати досліджень, задокументованих у відео- та фотоформаті. ще

• Пн-Вс: 8:00-20:00

вул. А. Ахматової, 46. На карті

Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Особливості діагностичних досліджень в «Еншуріа Медікал»

У клініці створена атмосфера комфорту з рядом переваг, що сприяє довірливим стосункам між лікарем і пацієнтом:

• персональний підхід до пацієнтів;
  • демократичні ціни;
  • якісна медична допомога;
  • прогресивне обладнання;
  • уважний персонал.

Методи діагностики, що надаються в клініці «Еншуріа Медікал»

Завдяки передовому обладнанню діагностичний центр є одним з найбільш затребуваних медичних установ для проведення екстрених і планових досліджень організму.

УЗД:

• дуплексне сканування;
  • електрокардіографія;
  • ехокардіографія;
  • моніторування по Холтеру;

Широкий перелік УЗ-досліджень в діагностичному центрі обумовлений безпекою і безболісністю даного методу дослідження для організму. За допомогою УЗД діагностики виявляються будь-які зміни внутрішніх органів, що особливо важливо при важкому стані пацієнта.

Ультразвукова діагностика застосовується в багатьох областях медицини і дозволяє створювати об'ємні структурні зображення органів і фото плода при вагітності. Документація пройдених досліджень ведеться в відео- та фото режимі.

Дуже гарна клініка, приємний персонал, кваліфіковані спеціалісти і дуже приємні ціни.

Катерина , 08.09.2025

Дуже приємний персонал. Лікар була дуже уважна, чітко і доступно все роз'яснювала. Залишились приємні відчуття, задоволена. Раджу

Людмила, 04.09.2025

Записувалась на діагностику до цієї клініки. Я дуже задоволена візитом, всі співробітники клініки дуже чуйні, дуже розуміючі, все підкажуть та розкажуть, я дуже вдячна цій клініці.

Світлана, 20.08.2025

В клініку зверталась на обстеження УЗД, прийом пройшов добре, лікар УЗД спеціаліст дуже привітний, все чітко розповіла, я задоволена. Клініка хороша, нова, дуже стильна.

Олена, 21.07.2025

У клініці мені все сподобалося. Загалом лікар, який проводив діагностику, ставив багато питань, це сподобалося. Візит пройшов доволі добре.

Галина, 10.02.2025
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

Левка Лук’яненка 21, корп.14.