Благомед+
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
У діагностичному центрі даної клініки можна пройти лабораторну діагностику, ультразвукову, функціональну діагностику та отримати оперативні результати досліджень, задокументованих у відео- та фотоформаті. ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-15:00
- Вс: выходной
вул. А. Ахматової, 46. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Особливості діагностичних досліджень в «Благомед»
У клініці створена атмосфера комфорту з рядом переваг, що сприяє довірливим стосункам між лікарем і пацієнтом:
- персональний підхід до пацієнтів;
- демократичні ціни;
- якісна медична допомога;
- прогресивне обладнання;
- уважний персонал.
Методи діагностики, що надаються в клініці «Благомед»
Завдяки передовому обладнанню діагностичний центр є одним з найбільш затребуваних медичних установ для проведення екстрених і планових досліджень організму.
УЗД:
дуплексне сканування;
- електрокардіографія;
- ехокардіографія;
- моніторування по Холтеру;
Широкий перелік УЗ-досліджень в діагностичному центрі обумовлений безпекою і безболісністю даного методу дослідження для організму. За допомогою УЗД діагностики виявляються будь-які зміни внутрішніх органів, що особливо важливо при важкому стані пацієнта.
Ультразвукова діагностика застосовується в багатьох областях медицини і дозволяє створювати об'ємні структурні зображення органів і фото плода при вагітності. Документація пройдених досліджень ведеться в відео- та фото режимі.
Перевірені відгуки про ДЦ
Загалом все пройшло добре, але не сподобалось те, що довелось дуже довго очікувати на результат. В результаті, я сама зв'язувалась з клінікою, щоб отримати від них відповідь.
Хороша клініка, візит пройшов дуже добре. Все у клініці дуже сподобалося і відношення до пацієнтів, медперсонал ввічливий та уважний та сам комфорт перебування у клініці.
У клініці надзвичайно спокійна атмосфера. Персонал у цій клініці дуже гарний та приємний.
Мені сподобалася клініка. Сервіс у клініці хороший, на рецепції дуже приємна жінка, добре мене зустріла. Лікар, який робив діагностику дуже сподобався, видно що хороший спеціаліст.