Клініка вашої сімейної медицини Family Clinic
«Клініка вашої сімейної медицини» надає послуги УЗ-діагностики. Оснащена професійним сучасним обладнанням, яке дозволяє отримати результати в найкоротші терміни ще
- Пн-Пт: 9:00-22:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
вул. Підвисоцького, 19. На карті
Печерський , м.Печерська, м.Звіринецька
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Ультразвукова діагностика в Family Clinic
Клініка Family Cliniс надає такі види УЗ-діагностики: серця, черевної порожнини, нирок, судин, малого тазу, печінки, щитовидної залози, молочних залоз, матки. Також проводяться УЗД плоду для вагітних.
Причинами для призначення обстеження матки або органів малого тазу у жінок можуть бути
- порушення циклу
- збої в роботі репродуктивної системи
- виділення
- біль
- плановий скринінг при плануванні вагітності, а також під час
Підготовка до УЗД безпосередньо залежить від її типу. Наприклад, дослідження серця, щитовидки, нирок і доплерографія не вимагають особливої підготовки. А під час обстеження молочних залоз варто подивитися на календар і звертатися в перші 10 днів циклу.
Щоб підготуватися до УЗД черевної порожнини потрібно:
- утриматися від їжі протягом 8-12 годин і приходити на процедуру натщесерце;
- на 2-3 дні відмовитися від газотвірних продуктів;
- попередити фахівця про прийняті лікарські препарати.
Така ж підготовка, як до УЗД ОЧП, потрібна і для проходження УЗД нирок (зокрема при надмірній вазі або підвищеному газоутворенні). Стандартна УЗД-процедура є абсолютно безпечним видом діагностики.
УЗД під час вагітності проходять три рази
- на 10-14 тижні (крім грубих аномалій)
- на 18-22 тижні (виявляються небезпеки, пороки, патології)
- на 30-34 тижні (для більш точного планування пологів і «знайомства» з малюком)
В Family Clinic використовуються сучасні діагностичні прилади, з якими працюють кращі лікарі столиці і країни.
Перевірені відгуки про ДЦ
Робила в цій лікарні УЗД для вагітних, роботою лікаря я задоволена, дуже професійний спеціаліст, добре все пояснила. А робота персоналу я взагалі не задоволена, а саме дівчиною, яка сиділа на рецепції була груба в спілкуванні.
Вообще осталась довольны, работа рецепции и доктора очень хорошая.
Все понравилось, довольна клиникой, буду обращаться.