Відгуки про діагностичний центр Медичний центр Олега Колібаби
- Сб: 9:00-17:00
- Вс: 9:00-15:00
вул. Хрещатик, 44 в. На карті
Печерський , м.Театральна, м.Хрещатик
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Дуже сподобалася клініка. Все було супер.
Сподобалось що швидко провели діагностику, мені все сподобалось.
Дуже сподобалася клініка, все добре було.
Сподобалось все й професіоналізм персоналу й сама клініка.
Дуже приємний персонал, дуже ввічливий. Я прийшла раніше, мене прийняли навіть раніше чим я була записана, клієнтоорієнтовано, все вчасно, все дуже швидко і якісно
Хороші враження, діагностику провели добре, швидко, все було чітко, я задоволена
Діагностику зробили добре, все на належному рівні, дякую.
Все було чудово, лікар УЗД добре комунікує з клієнтами, клініка хороша, зауваження відсутні, мені сподобався візит
Лікар діагност та сама клініка відповідала моїм очікуванням, все на належному рівні, прийом сподобався, дякую.
Хороша клініка, нормальне обслуговування у клініці.
Добре обслуговування, комфорт, часу не багато втратив, гарні враження, будку рекомендувати.
Узд нирок зробили, а наднирників -ні, сказали, що не роблять, а коли записували, записали на нірки на наднірники.
Зручне розташування, приємні ціни, привітний та професійний персонал. Візитом залишився задоволений.
Все сподобалося – обслуговування на високому рівні. Отримала діагностику, за якою я приходила. У майбутньому ще звертатимуся до цієї клініки. Рекомендую.
Хорошая клиника, приятный персонал, доктор отличный, приняли вовремя, цены доступные, удобное месторасположение.
Сегодня была на УЗИ печени и желчного . Вежливый врач, спокойная обстановка. Работой данного мед. центра довольна.
Доктор-УЗИ специалист очень приятный человек, профессионально провел прием и все было по делу. Очень понравилось
Профессиональные, внимательные специалисты, уют и невысокая стоимость.
Не було видно, як в інших центрах, чи державній клініці, коли роблять УЗД є екран, котрий ти бачиш і тобі все видно. Тут такого екрану немає. В інших клініках мені також робили фото, тут навіть немає такої послуги. Я не бачила, що там дивиться лікар, бо монітору перед очима не було. А все інше, нормально.
В клинику мы пришли вовремя, сразу зашли на прием. Нам провели диагностику. Все было спокойно, место спокойное. Доктор вежливый и внимательный. Нет никаких претензий.
Все очень понравилось, рекомендую. Професиональный узист, который предоставил полную консультацию, все понравилось.
Все замечательно, прием произошел вовремя, врач предоставил все необходимые услуги. Все было на высшем уровне.
В принципе все в порядке, единственное, что хотелось бы, чтоб сообщали, кто врач, особенно если это мужчина.
Все было хорошо, врач профессиональный и внимательный, я получила хорошую консультацию. Спасибо.
Все хорошо, спасибо. Буду обращаться еще.