Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр Олега Колибабы
- Сб: 9:00-17:00
- Вс: 9:00-15:00
ул. Крещатик, 44 в. На карте
Печерский , м.Театральная, м.Крещатик
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мені сподобалося, все чітко, я задоволена візитом, мені дуже допогли, планую звернутися в цю клініку в разі необхідності до профільних фахівців. Дякую!
Все пройшло добре. Без затримок зробили обстеження.
Дуже сподобалася клініка. Все було супер.
Сподобалось що швидко провели діагностику, мені все сподобалось.
Дуже сподобалася клініка, все добре було.
Сподобалось все й професіоналізм персоналу й сама клініка.
Дуже приємний персонал, дуже ввічливий. Я прийшла раніше, мене прийняли навіть раніше чим я була записана, клієнтоорієнтовано, все вчасно, все дуже швидко і якісно
Хороші враження, діагностику провели добре, швидко, все було чітко, я задоволена
Діагностику зробили добре, все на належному рівні, дякую.
Все було чудово, лікар УЗД добре комунікує з клієнтами, клініка хороша, зауваження відсутні, мені сподобався візит
Лікар діагност та сама клініка відповідала моїм очікуванням, все на належному рівні, прийом сподобався, дякую.
Хороша клініка, нормальне обслуговування у клініці.
Добре обслуговування, комфорт, часу не багато втратив, гарні враження, будку рекомендувати.
Узд нирок зробили, а наднирників -ні, сказали, що не роблять, а коли записували, записали на нірки на наднірники.
Зручне розташування, приємні ціни, привітний та професійний персонал. Візитом залишився задоволений.
Все сподобалося – обслуговування на високому рівні. Отримала діагностику, за якою я приходила. У майбутньому ще звертатимуся до цієї клініки. Рекомендую.
Хорошая клиника, приятный персонал, доктор отличный, приняли вовремя, цены доступные, удобное месторасположение.
Сегодня была на УЗИ печени и желчного . Вежливый врач, спокойная обстановка. Работой данного мед. центра довольна.
Доктор-УЗИ специалист очень приятный человек, профессионально провел прием и все было по делу. Очень понравилось
Профессиональные, внимательные специалисты, уют и невысокая стоимость.
Не було видно, як в інших центрах, чи державній клініці, коли роблять УЗД є екран, котрий ти бачиш і тобі все видно. Тут такого екрану немає. В інших клініках мені також робили фото, тут навіть немає такої послуги. Я не бачила, що там дивиться лікар, бо монітору перед очима не було. А все інше, нормально.
В клинику мы пришли вовремя, сразу зашли на прием. Нам провели диагностику. Все было спокойно, место спокойное. Доктор вежливый и внимательный. Нет никаких претензий.
Все очень понравилось, рекомендую. Професиональный узист, который предоставил полную консультацию, все понравилось.
Все замечательно, прием произошел вовремя, врач предоставил все необходимые услуги. Все было на высшем уровне.
В принципе все в порядке, единственное, что хотелось бы, чтоб сообщали, кто врач, особенно если это мужчина.