add_box Гинекология Кардиология Неврология Оториноларингология Педиатрия Терапия ... еще
Медицинский центр Визиум – это квалифицированные специалисты, современное оборудование последнего образца для высокоинформативной диагностики, лечения, профилактики заболеваний у младенцев, детей, взрослых.
Робила в клініці дуплексне сканування вен, раніше діагностику робила в іншій клініці у мене була проблема по лівій стороні з венами. Тут мені сказали що у мене все добре. Не знаю кому вірити
Артур 18 Октябрь 2023
Усе пройшло добре.
Роман 06 Октябрь 2023
Усе б нічого, але напередодні візиту, декілька разів дзвонили з нагадуванням, чим відволікали мене від моїх справ.
Роман 06 Октябрь 2023
Визитом остался доволен.
Олена 18 Сентябрь 2023
На прийом я потрапила з запізненням на 8 хвилин, у лікаря в мій час був інший пацієнт. Я прийшла до лікаря в клініку зробити узд та отримати консультацію. Консультацію я отримала, а узд мені відмовили робити, пояснили що мій час вже вичерпано. Я вважаю, якщо прийом попереднього пацієнта затримується, так буває, то час наступного пацієнта не може бути меншим через цю причину. Я мала на руках попереднє УЗД з іншої клініки, яке вважала не дуже якісним і хотіла перевірити ще раз, мені клініка відмовила. Консультацію я отримала, але результат отримала неповноцінний. Роботою клініки незадоволена!