add_box Акушерство Гастроэнтерология Гинекология Дерматология Кардиология Маммология ... еще
Генератор в клинике Оплата карточкой Wi-Fi зона
Поликлиника Медбуд предоставляет консультации 20 узкопрофильных специалистов. В поликлинике можно пройти медицинскую комиссию, профилактические осмотры и получить необходимые справки. Философия поликлиники – профессиональная этика, уважение к клиентам и обеспечение информированности в лечении
Клініка мені сподобалася, звертатимуся згодом, дякую.
Тетяна 19 Март 2025
Все сподобалося у цій клініці.
Володимир 18 Март 2025
Візит в клініку пройшов добре, дякую.
Руслан 08 Март 2025
Мене все влаштувала, прийомом задоволений, консультацією і клінікою також, зауваження відсутні, дякую.
Світлана 08 Март 2025
Клініка мене влаштувала, сподобалося відношення, давно користуюся послугами клініки, дякую.
Сергій 06 Март 2025
Черватюк Віталій Васильович - лікар від Бога.
Володимир 04 Март 2025
Мені сподобався прийом, лікар уважний, ввічливий, відповів на всі мої запитання, клініка теж чудово, ввічливі, я задоволений.
Ірина 28 Февраль 2025
Дуже не сподобався візит в клініку. Прийом дуже довго очікувала, потім лікар відправив мене на рентген, там теж довелося чекати пів години. Після діагностики повернулася до лікаря з висновком рентгена, а у лікаря знову черга, довелося чекати поки лікар відпустить пацієнта. В результаті - я чекала три черги, витрачений час. Якби я знала що так буде, то організувала б свій день по іншому, я незадоволена