add_box Акушерство Гастроэнтерология Гинекология Дерматология Кардиология Маммология ... еще
Генератор в клинике Оплата карточкой Wi-Fi зона
Поликлиника Медбуд предоставляет консультации 20 узкопрофильных специалистов. В поликлинике можно пройти медицинскую комиссию, профилактические осмотры и получить необходимые справки. Философия поликлиники – профессиональная этика, уважение к клиентам и обеспечение информированности в лечении
Осницький Олег Анатолійович надав гарну консультацію та сподобалось його відношення. Все пройшло на вищому рівні, все дуже чудово.
Анна 31 Март 2025
Добре пройшов візит. Дякую.
Нарвін 27 Март 2025
Клініка мені сподобалася, звертатимуся згодом, дякую.
Тетяна 19 Март 2025
Все сподобалося у цій клініці.
Володимир 18 Март 2025
Візит в клініку пройшов добре, дякую.
Руслан 08 Март 2025
Мене все влаштувала, прийомом задоволений, консультацією і клінікою також, зауваження відсутні, дякую.
Світлана 08 Март 2025
Клініка мене влаштувала, сподобалося відношення, давно користуюся послугами клініки, дякую.
Сергій 06 Март 2025
Черватюк Віталій Васильович - лікар від Бога.
Володимир 04 Март 2025
Мені сподобався прийом, лікар уважний, ввічливий, відповів на всі мої запитання, клініка теж чудово, ввічливі, я задоволений.
Ірина 28 Февраль 2025
Дуже не сподобався візит в клініку. Прийом дуже довго очікувала, потім лікар відправив мене на рентген, там теж довелося чекати пів години. Після діагностики повернулася до лікаря з висновком рентгена, а у лікаря знову черга, довелося чекати поки лікар відпустить пацієнта. В результаті - я чекала три черги, витрачений час. Якби я знала що так буде, то організувала б свій день по іншому, я незадоволена