Київ
Поліклініка Медбуд

Відгуки про клініку Поліклініка Медбуд

Клініка
1361відгук
add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія ... ще
Генератор в клініці Оплата карткою Wi-Fi зона
Поліклініка Медбуд надає консультації 20 вузькопрофільних фахівців. У поліклініці можна пройти медичну комісію, профілактичні огляди та отримати необхідні довідки. Філософія поліклініки - професійна етика, повага до клієнтів і забезпечення інформованості у лікуванні
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Лобановського, 17, 1 поверхна карті
Солом'янський м.Хрещатик м.Лук'янівська м.Золоті ворота
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
369 відгуків
Олексій 15 Листопад 2024
Я завдоолений прийомом, мене все влаштувало, дякую.
Сергій 11 Листопад 2024
Клініка сучасна, все чудово, клініка сподобалася
Владислава 11 Листопад 2024
Клініка дуже сподобалася, все було добре.
Ярослав 11 Листопад 2024
Клініка дуже сподобалася, все було чудово.
Тетяна 08 Листопад 2024
Все було добре, я дуже задоволена. Все було чисто, охайно. Шанобливе ставлення. Все що я хотіла отримати від клініки, прийому, перебування в медичному закладі, я все отримала. Все чудово, я задоволена.
Вероніка 06 Листопад 2024
Все дуже сподобалось. Було комфортно, чудові лікарі, гарний персонал. Все супер.
Віталій 06 Листопад 2024
Візит в клініку пройшов чудово, гарні умови, хороше ставлення до пацієнтів, чудові спеціалісти.
Лідія 01 Листопад 2024
В клініку зверталися не перший раз, хороша клініка, були у лікаря кардіолога на консультаціях. Лікар чудовий. Єдине зауваження до медичного персоналу. Під час прийому у кардіолога,  медична сестра, яка проводить електрокардіограму, заважає лікарю та пацієнту, постійно щось запитує у лікаря по діагностиці, відволікає лікаря під час розмови з пацієнтом.  Були на прийомі два рази,  другий раз повторюється та сама історія, ми ледь стримували себе.  Людина прийшла на консультацію, зосереджена, уважно слухає лікаря, ставить лікарю питання, я вважаю що так не можна робити. Клініці потрібно звернути увагу на цю ситуацію.
Ірина 17 Жовтень 2024
Шевченко Олена Петрівна дуже людяна. Все було на вищому рівні
Аміна 12 Жовтень 2024
Все пройшло чудово, я задоволена, жодних зауважень, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі