Отзывы о диагностическом центре М-плюс на Кондратюка
- Генератор в клинике,
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 9:00-18:00
- Вс: выходной
ул. Юрия Кондратюка, 8 (здание Киевской городской клинической больницы №8). На карте
Оболонский , м.Героев Днепра
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Робила МРТ, дуже сподобалось, що швидко отримала висновок.
Діагностику провели добре, все було дуже чемно, уважно, персонал привітний, зауважень не було
Дуже сподобалася клініка, візит пройшов чудово.
Все пройшло добре, було все нормально у цій клініці.
Дуже нам не сподобалося відношення жіночки яка була на рецепції. У нас був пацієнт не ходячий, ми попросили, щоб нам надали візок для транспортування пацієнта. Так ця жіночка сказала залишити паспорт або телефон у залог, тоді вона надасть візочок. Це дуже не сподобалося. Також після процедури коли ми запитали про результати нам сказали очікувати потрібно було три години. Оскільки ми не місцеві, добиралися дві години у клініку, для нас таке очікування було нереально довгим. Ми попросили, щоб нам скинули ці результати на електронну пошту, у всіх клініках нам ішли на зустріч. Ця жіночка категорично відмовилася нам допомогти в цьому, добре що були хороші люди з медперсоналу і пішли нам на зустріч. Після такого залишилося дуже незадовільне враження про цю клініку.
Для клініки не є нормою надавати висновки (якщо немає можливості приїхати за ними до клініки) через електронну пошту або у месенджер, як я зрозуміла, із цим пов'язані якісь незручності у персоналу. Але загалом візитом я залишилась задоволеною.
лініка дуже сподобалася, все було на високому рівні.
Хороша клініка, можна сміло рекомендувати цю клініку іншим пацієнтам.
Максимально не задоволена клінікою, мені нахамили двічі, прийняли із запізненням на більш ніж годину, результати видали також із запізненням, не рекомендую.
Прийшовши в клініку вчасно, виявилось, що на мій час взяли іншу людину й мені довелось чекати, це було дуже не зручно, бо я розраховував час. Залишився не задоволеним.
Все було добре, діагностику провели добре, все швидко, зручно, без зауважень
Сподобалась якість плівки та привітність й професіоналізм працівників.
Все було добре, прийняли у назначений час, спілкувались ввічливо, зробили як потрібно.
Задоволений проведенням діагностики, все добре, дякую.
Сподобалася клініка. Дуже гарне обслуговування у клініці, пройшло все швидко та якісно.
Дуже сподобалася дана клініка. Рекомендую тепер цю клініку усім своїм знайомим.
Чудово зробила МРТ та відразу видали опис, біля входу видали бахіли. Сервіс на вищому рівні.
Клініка дуже сподобалася, добре мене зустріли. Обслуговування у клініці дуже хороше, дуже привітний персонал.
Зустріли професійно, опісля проведення діагностики, усе докладно пояснили.
Дуже сподобався візит в клініка. Лікар, яка проводила МРТ, дуже гарно обслуговує, ми задоволені
Все пройшло у нас добре, всі діагностики зробили якісно та швидко. Дуже задоволені даною клінікою, все нам дуже сподобалося.Дякуємо.
Сама клініка сподобалася. Але б якби було б більше банерів і вивісок, як саме пройти у цю клініку і як її знайти, то тоді б було б набагато зручніше.
В клинике делал МРТ. Лечащий врач сказал что плохое качество диагностики, ничего не видно. У меня осколочный перелом, диагностика ничего не показала, врач рекомендовал переделать МРТ в другой клинике. Обратился в другую клинику на повторную диагностику. Непонятно за что я заплатил деньги
В клініці дуже кваліфікований лікар, який проводив мені МРТ, адміністратор дуже коректно ставиться до пацієнтів, розʼяснюють все що незрозуміло, все підкажуть. Лікар діагностики взагалі прекрасний, орієнтується в усіх діагнозах, професійно дала рекомендації і підказала, видно що є досвід роботи. Лікар молодець!
Гарно зробили діагностику, швидко надали результати, я задоволений, дякую.