Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

М-плюс – это диагностический центр, где работают специалисты высшей категории. МРТ пациенты проходят на аппарате 1,5 Тл (закрытого типа). Для КТ исследования в отделении "М-плюс" на Лукьяновской используется немецкий аппарат Siemens SOMATOM go.Now (32 среза). Результаты исследований, проведенные на оборудовании М-плюс являются точными и достоверными.

• пн - пт : 8:00 - 19:00
  • сб : 9:00 - 15:00
  • вс : выходной

ул. Загоровская, 1 (хирургический корпус 2)

Шевченковский, м.Лукьяновская

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Дівчата молодці, клініка стара і потребує ремонут

Юрій, 09.05.26

Чоловік вийшов з клініки під дуже хорошим враженням. Сказав що всі уважні персонал та лікар . Все влаштувало

Лариса, 18.03.26

Все було добре на візиті у клініку.

Наталія, 12.03.26

В мене була діагностика КТ в цій клініці. Я ставлю чотири бали, оскільки в клініці було прохолодно, я змерзла поки чекала, це єдине зауваження. Все інше пройшло добре. Дякую.

Галина, 26.12.25

Добре пройшов візит у цій клініці, все дуже сподобалося.

Світлана, 15.12.25

Дуже гарна клініка, хороша адміністратор. Приємний лікар, який проводив діагностику. Одразу надрукували висновок. Дуже хороше відношення.

Олена, 11.12.25

Я дуже задоволена, була в клініці на МРТ діагностиці, все вчасно, швидко та оперативно виконали, дуже дякую, жодних зауважень в мене немає. Чудова клініка та чудовий персонал!

Людмила, 07.11.25

Все пройшло добре, дякую.

Андрій, 11.09.25

Клініка сподобалася, все було добре на візиті.

Катерина, 28.07.25

Нас все влаштувало у цій клініці. Візит пройшов нормально. Дякую.

Олена, 07.06.25
Центры поблизости