Отзывы о диагностическом центре Medicinе group (Медицина груп)
- Парковка,
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 10:00-14:00
- Вс: выходной
ул. Евгения Чикаленко, 45/2. На карте
Шевченковский , м.Площадь Украинских Героев
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Все добре, жодних зауважень немає, дякую.
Все супер, все сподобалось. Дуже комфортно та швидко.
Клініка мені дуже сподобалася, все було добре.
Я отримала всі відповіді на свої запитання по моїй проблемі. Лікар діагностики доволі кваліфіковано все мені пояснила, ми розв'язали нашу проблему. Все пройшло дуже швидко, ввічливо і якісно, ніяких зауважень не було
Була в даній клініці на УЗД. Візитом задоволена
Я дуже задоволена обслуговуванням в цій клініці. Дякую.
Доволі непогана, зручна та комфортна клініка. Діагностика пройшла швидко та якісно, обслуговування у клініці було на досить високому рівні. Лікарі у цій клініці добрі, ввічливі та професійні спеціалісти.
Прийняли нормально, вчасно, ставлення хороше.
.Проведення діагностики сподобалося, дякую.
Дуже все сподобалося у цій клініці, клініка сама дуже хороша та комфортна. Приємна атмосфера, прохолодно, дуже все зручно. Дуже сподобався сервіс у клініці та відношення до пацієнтів зі сторони медперсоналу. Все мені доступно пояснили, чітко все розписали. Часто користуюся медичними послугами саме цієї клініки, мені тут дійсно все подобається.
Клініка сподобалася своїми лояльними цінами на медичні послуги. Досить непогано мені зробили всі мої процедури, кінцевий результат мене повністю задовольнив. Тому при потребі буду звертатися у цю клініку ще обов'язково.
Діагностика пройшла добре, я задоволений, дякую.
Все було добре, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Все було чудово, роботою лікаря УЗД спеціаліста задоволена, зауважень не було
Діагностику провели добре, лікар діагностики сподобався, я задоволена
Все було чудово, зробили холтер, я задоволена проведенням діагностики.
Дуже мені сподобалося все в цій клініці. При потребі тепер буду звертатися тільки у цю клініку.
В клініку зверталася вже не перший раз, мене все влаштовує. Діагностику провели якісно, прийом відбувся вчасно
Клініка дуже хороша, чиста, укомплектована, затишний інтер'єр, лікар діагностики компетентна, задоволені роботою клініки
Високий рівень професіоналізму у цій клініці. Всі фахівці максимально уважні та професійні спеціалісти. Саме розташування клініки дуже зручне. Враження залишилося дуже позитивне про цю клініку.
Сподобалася клініка. У клініці дуже гарне обслуговування, просторо та чисто. Все дуже добре було у цій клініці.
Мені дуже сподобався лікар УЗД спеціаліст, швидко вирішила свої питання, лікар все розказав, все обстежив, прийом дуже сподобався. Персонал клініки дуже приємний та привітливий, зауважень не було
Я дуже задовлена і проведенням діагностики і сервісом в клініці, мене прийняли навіть раніше, ніж я була записана, все швидко, якісно, інформативно. Дякую!
В клініці дуже приємний персонал, гарно зустріли, добре обслуговують, все швидко, Ніяких зауважень, тільки позитивні враження.
Дуже гарно зустріли в клініці, завчасно провели УЗД. Все пройшло на вищому рівні.