Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Medicinе group (Медицина груп)

Диагностический центр
  • Парковка,
  • Пн-Пт: 9:00-19:00
  • Сб: 10:00-14:00
  • Вс: выходной

ул. Пушкинская ,45/2. На карте

Шевченковский , м.Площадь Украинских Героев

Кол-во отзывов

1192
Рекомендации

1126

18

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

В клініці дуже приємний персонал, гарно зустріли, добре обслуговують, все швидко, Ніяких зауважень, тільки позитивні враження. 

Олександр, 13.02.2024

Дуже гарно зустріли в клініці, завчасно провели УЗД. Все пройшло на вищому рівні.

Олександр, 12.02.2024

Візит пройшов дуже добре, буду звертатись іще.

Тетяна, 08.02.2024

Візит пройшов комфортно, зручно, професійно.

Беатріс, 20.01.2024

Все було добре, мене добре прийняли, пояснили що мені потрібно далі робити

Ірина, 18.01.2024

Лікар, що робив УЗД, був професійним, до того ж подивився трохи більше, ніж це входило о пакету. Залишились задоволеними візитом.

Софія, 11.01.2024

Все добре. Все супер пройшло, без ніяких нарікань.

Павло, 11.01.2024

Клініка комфортна, оцінюю на відмінно, дякую!

Нікіта, 06.01.2024

Клініка дуже чиста, дуже сподобався лікар діагностики

Олена, 04.01.2024

Трішки важко було знайти клініку. Вона знаходиться у дворі  й зовні її не видно. Немає ніяких вказівників. 

Анонімно, 28.12.2023

Все добре пройшло. Дуже дякую Вам. Ніяких нарікань немає.

Анастасія, 18.12.2023

Прийняли вчасно, без черг, лікар УЗД був приємним.

Світлана, 11.12.2023

Було виявлено хибно патологію в (Медицині груп). Коли був в іншій  кардіологічній лікарні мене більш точному обладнані встановили що патології немає.

Дмитро, 07.12.2023

Все добре пройшло. Є все необхідне для хорошого обстеження.

Тетяна, 07.12.2023

Все в цілому непогано, але специфіка місця розташування створює певний дискомофорт... В іншому все добре, претензій не маю. Дякую.

Пінчук, 23.11.2023

Жодного зауваження, все пройшло на вищому рівні, професіонали своєї справи. Я прийшов, безплатні бахіли, зробили УЗД щитоподібної залози, все показали, все пояснили доступною мовою, достатньо швидко все зробили

Олександр, 22.11.2023

Все пройшло добре, за потреби-звертатимемося. Дякую.

Олена, 08.11.2023

Была на УЗИ молочных желелез, и так как раньше у меня были проблемы, то посоветовали больше обращать внимание на грудь. Врач, очень внимательно выслушал какие у меня были проблемы, какие анализы у меня были готовы, на что я жаловалась. Вообще получила квалифицированное обслуживание, внимание и я этим очень довольна. По рекомендациям, что я получила, буду дальше делать что нужно.

Ірина, 24.10.2023

Тратив час, чекав лікаря, лікар прийшов з запізненням. Швидко зробили, швидко щось написали, аби було. В клініку більше не піду. В клініці нав'язували додаткові послуги, говорили, що послуга яку я обрав, є неповноцінною. Лікар настоював на свойому, але зробили те, що потрібно було мені

Валерий, 18.10.2023

Все було швидко, ЕКГ було зроблено як потрібно.

Сергій, 14.10.2023

Візитом залишилась задоволеною - прийняли без затримки та й висновок отримала майже одразу.

Елена, 05.10.2023

Зручне розташування, затишна атмосфера, приємне ставлення.

Світлана, 15.09.2023

Дуже все сподобалося, як зробили діагностику.

Василь, 13.09.2023

Якщо не вважати того, що лікар, який проводив мені УЗД, мовчав під час діагностики та тільки після того, як видав висновок, я змогла поставити запитання що хвилюють мене, відповідав неохоче (таке зі мною вперше, я звикла до того, що завжди під час проведення УЗД лікар коментує те, що бачить). А так все пройшло у звичайному режимі.

Світлана, 27.06.2023

Всім залишилась задоволена, працюють дуже гарні та кваліфіковані спеціалісти, вчасно приймають. Дуже задоволена роботою клініки та лікаря.

Василь, 16.06.2023
Центры поблизости

ул. Здолбуновская, 9Б. На карте

Дарницкий

ул. Василия Тютюнника, 37/1, «Престиж Холл». На карте

Печерский

г. Киев, пр-т Оболонский, 1. На карте

Оболонский

ул. Шмидта, 26-Б. На карте

Подольский

5

ул. Чистяковская, 2а. На карте

Шевченковский

5