Отзывы о диагностическом центре Диагностический центр "EneoMed"

Диагностический центр

Подольский , м.Нивки, м.Оболонь

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Все дуже охайно, чисто, порядно, швидко. Мені дуже сподобалось. Дуже хороша кваліфікація у лікаря. Пояснила, розказала, все дуже доступно, зрозуміло та швидко. Мені було дуже приємно.

Вікторія, 05.11.2024

Виконувала дослідження УЗД в цій клініці. Лікар був дуже приємний, уважний, все доступно розповів мені. Мені все сподобалось, я задоволена візитом до цієї клініки.

Тамара, 28.10.2024

Дуже добре пройшов візит у цій клініці. Все було доволі чемно, швидко та дуже інформативно. Була приємно вражена ціновою категорією у клініці та самим обслуговуванням, мені насправді все дуже сподобалося.

Тамара, 18.10.2024

Клініка дуже мені сподобалася, все було чудово.

Олександра, 16.10.2024

У клініці надзвичайно хороший та привітний медперсонал, всі досить ввічливі та уважні. Сама атмосфера перебування у клініці доволі приємна. Загалом дуже все сподобалося в цій клініці.

Неоніла, 15.10.2024

Усе пройшло добре, мамографію зробили швидко, якісно, по висновку ще й проконсультували.

Катерина, 10.09.2024

Клініка сподобалася. З останнього моменту відвідування цієї клініки, у клініці сталися дуже позитивні зміни, змінився інтер'єр клініки, стало набагато зручніше перебування у клініці.

Оксана, 13.08.2024

Мене візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, дякую.

Юлія, 01.08.2024

Дуже швидко, оперативно, діагностику і висновок все зробили добре, я дуже вдячна

Світлана, 18.07.2024

В клініці все було добре, персонал приємний, діагностику провели без зауважень, я задоволена

Олена, 09.07.2024

Все було добре, я задоволена. Діагностику провели, все розказали та пояснили, все будо культурно,візит сподобався

Людмила, 09.07.2024

Хороші враження, діагностику провели добре, швидко, без питань.

Анна, 09.07.2024

Все пройшло дуже добре, мамі дуже сподобалося, було зрозуміло, уважно і на вищому рівні

Надія, 04.07.2024

Сподобалось, що прийняли вчасно й не довелось чекати, в клініці чисто, охайно, нас зустріли привітно та професійно.

Людмила, 13.06.2024

Дуже гарна клініка, персонал дуже ввічливий, все чітко, доступно все пояснили, я задоволена клінікою

Ірина, 14.05.2024

Мамографію зробили швидко та якісно, ціни помірні, сервіс відповідає якості. Все пройшло добре

Ірина, 02.05.2024

Дуже все сподобалося у цій клініці. Все відбулося добре.

Ксенія, 16.04.2024

В діагностичному центрі працює дуже ввічливий персонал. Мені все сподобалось

Ірина, 15.04.2024

Все мені сподобалось у клініці. Хороший, ввічливий персонал.

Таїсія, 16.01.2024

Була впереше у клініці. Але пройшло нормально все.

Наталія, 09.01.2024

Все чудово і швидко відбулося. У клініці  зручно, класно. Зручна локація клініки.

Ольга, 12.12.2023

Клініка сподобалася, сервісом задоволений, дякую!

Юрій, 08.12.2023

Візитом у клініку залишилась дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. Досить помірні ціни. Звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.

Олена, 16.06.2023

В клинике очень приветливый и уважительный персонал, я осталась довольна.

Татьяна, 17.11.2021

Такого качества обслуживания я еще не встречала ни в одной частной клинике. Я очень благодарна и буду рекомендовать центр всем своим знакомым. Качество и сервис просто отличные.

Елена, 13.10.2021
Центры поблизости