Диагностический центр

«Мамин Дім» на Пушкинской — это диагностический центр, в котором предоставляют ультразвуковую и функциональную диагностику при помощи современного оборудования нового поколения. В центре вам смогут предложить такую диагностику, как: дерматоскопия, электрокардиограмма и УЗИ-диагностика

• пн - сб : 9:00 - 17:00
  • вс : 9:00 - 16:00

ул. Григория Сковороды, 31

Киевский,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Мені сподобався сервіс у клініці.

Людмила, 14.05.26

Звертався в клініку на діагностики. Сподобалося ставлення до пацієнтів і професійна діяльність лікаря. В клініці все супер!

Дамір, 06.05.26

Все добре було на візиті

Ірина, 22.04.26

Залишилися гарні враження, дуже гарне ставлення до пацієнтів. Клініку рекомендую!

Марк, 15.04.26

В клініці робили УЗД серця. Лікар молодець, прийом сподобався

Олександр, 18.03.26

Коли ми запізнилися, не зважаючи на це нас прийняли, лікар відповів на всі мої запитання. В клініці адміністратори та лікаря великі молодці. Все пройшло дуже добре.

Ярослав, 29.01.26

Дуже хорошо все було на візиті, мені сподобалося. Буду радити знайомим цю клініку.

Тетяна, 26.12.25

Я виконувала в даній клініці діагностику - доплерографію судин. Мені все дуже сподобалось. Гарна клініка та гарний персонал. Дуже дякую, діагностика пройшла добре, просто прекрасно.

Лариса, 21.05.25

В клініці все було добре, клініку швидко знайшла, в клініці була перший раз, діагностику провели якісно і допомогли

Тетяна, 07.03.25

Мені сподобалося обслуговування, зауважень не маю, дякую.

Ірина, 13.09.24
Центры поблизости