Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «ОН Клиник Харьков» (м. Ярослава Мудрого)

Диагностический центр

Киевский , м.Ярослава Мудрого

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Все гарно в клініці, чисто, акуратно, я задоволений проведенням обстеження, дякую.

Віталій, 14.01.2025

Добрый,, ніжний, професійний лікар. І красива жінка. І все це вона, Коротких О.С Сподобалось. Дякую.

Олег, 10.01.2025

Дуже все сподобалося у клініці. Сама клініка чиста, зручна, комфортна, охайна. У цій клініці дуже ввічливий та приємний медперсонал.

Микола, 04.01.2025

Дуже хороша клініка, вже не вперше користуюся медичними послугами цієї клініки. Тут дуже хороші та професійні лікарі, медперсонал чудово виконує свою роботу. Загалом візит пройшов в клініці як завжди добре.

Ольга, 04.01.2025

Клініка хороша, візит пройшов досить добре. Дякую.

Юлія, 04.01.2025

Все добре було на обстеженні і в клініці, маю намір звертатися в клініку і надалі, дякую.

Олена, 03.01.2025

Мені сподобалося обслуговування, все пройшло на відмінно, планую подальші звернення до клініки. Дякую.

Ірина, 03.01.2025

Мене все влаштувало в клініці, оцінюю на найвищій бал, дякую.

Руслан, 03.01.2025

Візит влаштував, проведення діагностики сподобалося, все добре, буду користуватися послугами і надалі. Дякую.

Микола, 27.12.2024

Хороша клініка, візит пройшов чудово. Діагностика була проведена швидко і що саме головне досить якісно. Загалом клініка дуже сподобалася, все було дійсно гарно.

Анна, 26.12.2024

Клініка дуже сподобалася, візит пройшов добре. Медперсонал у клініці доволі доброзичливий та уважний. Все дійсно було чудово в цій клініці.

Юрій, 24.12.2024

Все добре, сподобалося обслуговування, дякую.

Світлана, 23.12.2024

Візит пройшов доволі добре в даній клініці, нас все повністю влаштувало.

Світлана, 20.12.2024

Мене влаштував візит, все сподобалося, дякую.

Максим, 17.12.2024

Добре пройшов візит у даній клініці, дуже все сподобалося.

Інна, 07.12.2024

Дуже залишилися задоволені візитом у дану клініку. Лікарі у клініці дуже хороші спеціалісти та й сама клініка теж дуже хороша, є все необхідне.

Олександр, 07.12.2024

Робили УЗД діагностику, нам все сподобалось, дуже гарний та уважний лікар.

Аліса, 04.12.2024

Не сподобалося як працює клініка. Довго чекав свій прийом. Клініка погано відноситься до своїх клієнтів. На прийом прийшов вчасно, до прийому оплатив послугу і почалось очікування в пів години. Звернувся до адміністратора, почув тільки що потрібно ще чекати, це дуже не сподобалося, не розумію для чого тоді записувати на конкретну годину і потім чекати

Олексій, 26.11.2024

Загальні враження хороші, вдосконаленню немає межі! В цілому персонал гарний, відповідає на всі питання. Атмосфера в клініці тепла, прийом у лікарів хороший, кваліфікацію лікарів не можу очікувати, бо це фахово. На всі питання відповіли, ввічливе обслуговування, хороший сервіс. Я задоволений клінікою, мені сподобався візит

Іван, 26.11.2024

Загалом хороша клініка, візит пройшов досить добре. Нам все дуже сподобалося. Ціни у клініці трішки за високі, як для пенсіонерів. Але обслуговування було на досить високому рівні.

Світлана, 25.11.2024

Мене влаштувало осблуговування, за потреби, звертатимуся, дякую.

Аліна, 22.11.2024

Клініка нам дуже сподобалася. Були тут вперше, часто звертаємося у державні лікарні за медичними послугами, а тут вирішили спробувати й дійсно не прогадали нам дуже сильно сподобалося все. Сервіс у клініці був на найвищому рівні, все пройшло вчасно по часу, ми все зробили те що і хотіли, всюди встигли. Ми дуже сильно залишилися задоволені візитом в дану клініку, залишилися просто в захваті від цієї клініки.

Людмила, 21.11.2024

Я вже не перший рік користуюсь послугами Он клінік, і жодного разу ще не було ніяких збоїв, негараздів чи неприємностей. Кожного разу все чітко, швидко і на найвищому рівні. Дуже вдячна клініці за такий сервіс.

Вікторія, 16.11.2024

Дуже сподобалася клініка, чудово все було.

Олена, 08.11.2024

Дуже все сподобалося в даній клініці. Гарна та приємна атмосфера перебування у цій клініці, загалом візит пройшов доволі добре.

Євгенія, 05.11.2024