Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «ОН Клиник Харьков» (м. Ярослава Мудрого)
- Пн-Пт: 8:30-18:00
- Сб: 9:00-14:00
- Вс: выходной
ул. Я. Мудрого, 30а. На карте
Киевский , м.Ярослава Мудрого
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Добре пройшов візит у даній клініці, дуже все сподобалося.
Дуже залишилися задоволені візитом у дану клініку. Лікарі у клініці дуже хороші спеціалісти та й сама клініка теж дуже хороша, є все необхідне.
Робили УЗД діагностику, нам все сподобалось, дуже гарний та уважний лікар.
Не сподобалося як працює клініка. Довго чекав свій прийом. Клініка погано відноситься до своїх клієнтів. На прийом прийшов вчасно, до прийому оплатив послугу і почалось очікування в пів години. Звернувся до адміністратора, почув тільки що потрібно ще чекати, це дуже не сподобалося, не розумію для чого тоді записувати на конкретну годину і потім чекати
Загальні враження хороші, вдосконаленню немає межі! В цілому персонал гарний, відповідає на всі питання. Атмосфера в клініці тепла, прийом у лікарів хороший, кваліфікацію лікарів не можу очікувати, бо це фахово. На всі питання відповіли, ввічливе обслуговування, хороший сервіс. Я задоволений клінікою, мені сподобався візит
Загалом хороша клініка, візит пройшов досить добре. Нам все дуже сподобалося. Ціни у клініці трішки за високі, як для пенсіонерів. Але обслуговування було на досить високому рівні.
Мене влаштувало осблуговування, за потреби, звертатимуся, дякую.
Клініка нам дуже сподобалася. Були тут вперше, часто звертаємося у державні лікарні за медичними послугами, а тут вирішили спробувати й дійсно не прогадали нам дуже сильно сподобалося все. Сервіс у клініці був на найвищому рівні, все пройшло вчасно по часу, ми все зробили те що і хотіли, всюди встигли. Ми дуже сильно залишилися задоволені візитом в дану клініку, залишилися просто в захваті від цієї клініки.
Я вже не перший рік користуюсь послугами Он клінік, і жодного разу ще не було ніяких збоїв, негараздів чи неприємностей. Кожного разу все чітко, швидко і на найвищому рівні. Дуже вдячна клініці за такий сервіс.
Дуже сподобалася клініка, чудово все було.
Дуже все сподобалося в даній клініці. Гарна та приємна атмосфера перебування у цій клініці, загалом візит пройшов доволі добре.
Гарна клініка, я завжди тут проходжу різноманітні обстеження та записуюся до різних лікарів. Мене тут все повністю влаштовує.
Клініка і діагностика сподобались. Все було на відмінно.
Клініка мені дуже сподобалася. Візит пройшов чудово.
Клініці комфортно знаходитись. Коротких Олена Сергіївна суперовий лікар, дуже уважна, дуже прискіплива та досконало проводить обстеження. Мені все сподобалось
Клініка мені дуже сподобалася, все було чудово.
Все було добре. При необхідності буду звертатися ще.
Мені дуже сподобалася дана клініка, персонал у цій клініці просто чудовий.
В клініці гарне обслуговування, при необхідності , буду звертатися, дякую.
Клініка мені дуже сподобалася. Все було добре, візит прйшов прекрасно.
Все було добре, я задоволена обслуговуванням, дякую.
Все було добре, візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, звертатимуся, в разі потреби,дякую.
Сподобався привітний персонал, обслуговування.
Было хорошее отношение, благодарность за то что пошли мне навстречу, раньше приняли и хорошо общались со мной, все очень вежливые. Мне было приятно находиться в клинике.
Все було дуже добре, ми задоволені, дякую.