- Пн-Пт: 9:00-16:00
- Пн-Пт: 9:00-20:00
- Сб: 9:00-18:00
- Нд: вихідний
Другие дерматологічні клиники в Дніпрі
Медична мережа “Garvis - Твоя територія здоров'я!” - мережа приватних клінік, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», діагностичний центр Garvis, хірургічна клініка Garvis, реабілітаційний центр Garvis. Медична мережа «Garvis – Твоя територія здоров'я!» - найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання. ще
ЖК «Олімпійський», бульвар Кобзаря, 2, приміщення 2/5. На карті
Індустріальний
вул. Левка Лук'яненка, 20. На карті
Соборний
«ОН Клінік Дніпро» надає послуги найвищої якості різних медичних напрямків. У клініці можна отримати консультації таких фахівців, як: проктолог, гінеколог, уролог, дерматолог, невролог, кардіолог і ін. Центр оснащений найкращим діагностичним обладнанням для проведення УЗД, ендоскопічних досліджень і функціональної діагностики. Відкрито рентген кабінет і кабінет КТ. ще
просп. Дмитра Яворницького, 107 А. На карті
Центральний , м.Вокзальна
Клініка «Оксфорд Медікал Дніпро» вже багато років вважається однією з найбільших мереж мед. центрів по всій країні. В установі приймають лікарі понад 30 спеціальностей. Тут виправдовують довіру своїх пацієнтів і намагаються зберегти свою репутацію, надаючи медичні послуги найвищого рівня ще
Багатопрофільний приватний медичний центр, де особлива увага приділяється комплексному підходу в питаннях діагностики, лікування і профілактики. Центр працює за такими напрямками: терапія, гастроентерологія, урологія, гінекологія, дерматологія, УЗД, неврологія, кардіологія, фізіотерапія та ЛФК, травматологія-ортопедія і багатьом іншим. ще
проспект Дмитра Яворницького, 107а. На карті
Центральний
Центр репродуктології та сімейного здоров'я "Геліос" — це сучасне обладнання, досвідчені лікарі, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які володіють найсучаснішими медичними технологіями і методиками. Діагностика, лікування, профілактика, реабілітація, а також надання медичних послуг всім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар» ще
Дитячі лікарі у Дніпрі займаються діагностикою дитячого здоров'я та лікуванням захворювань різної природи (ГРВІ, грип, бронхіт, дерматит і т. д.) ще