Клініки Гастроентерологічні у Львові - Галицького району (3)
- Оплата карткою,
- Паркінг,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Госпіталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я та кохання! Ми - унікальна медична установа, в якій з турботою та любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: чи то дорослі, чи дітки. Наш медичний заклад було засновано ще 1903 року видатним українським благодійником митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це не просто лікарняний заклад, а заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та ментальну підтримку. Це саме той заклад, де Ви відчуватимете увагу та професіоналізм від кожного працівника. ще
Медичний центр «ДВ» був створений 1998 року. Це перша приватна клініка Львова. Вона розташована в центрі міста і надає комплексну медичну допомогу як дорослим так і дітям ще
IQMED - клініка розумних медичних рішень. Місія IQMED - впровадження культури цілісного лікування й запобігання хронічним захворюванням заради покращення життя, використовуючи сучасні методи діагностики та лікування. Особливість IQMED - лікування “на стику спеціалізацій”, за потреби залучаючи до процесу лікування фахівців кількох суміжних напрямків. ще
Лікарі гастроентерологи в даній клініці
дивитись все