Сторінка 3:Приватні клініки Києва - метро Вокзальна (54)
- Пн-Пт : 9:00-20:00
- Пт: вихідний
- Пн-Пт: 10:00-19:00
- Пн-Сб: 9:00-20:00
- Нд: вихідний
В Медичному центрі "MEDEO" вам зможуть надати кваліфіковану допомогу за принципами доказової медицини. У своїй роботі лікарі використовують сучасні методики лікування захворювань і патологій гінекологічного профілю. Діагностика проводиться виключно на сертифікованому обладнанні ще
вул.Святослава Хороброго 7 (Народного ополчення 7 ) На карті
Солом'янський , м.Вокзальна, м.Васильківська
I.D.Clinic - багатопрофільний медичний центр – загальної, репродуктивної та естетичної медицини. Медичний центр включає 2 сучасних медичних центри, орієнтованих на надання допомоги у сферах репродуктології, гінекології, акушерства та ін. ще
пр-т. Валерія Лобановського, 4Б. На карті
Солом'янський , м.Деміївська, м.Шулявська, м.Вокзальна
«ДІАКОР» — це медичний заклад, у якому надають допомогу для дорослих пацієнтів. У центрі можуть надати допомогу за такими напрямками, як: гінекологія і УЗД-діагностика. Лікарі проводять всі види діагностики та застосовують сучасні методики лікування патологій ще
вул. Кудряшова (мокро), 7. На карті
Солом'янський , м.Вокзальна
Вузькоспеціалізований медичний центр. Основний напрямок ендоскопія. Лікар Гайдар Іван Григорович ендоскопіст вищої категорії. Гастроскопія. Колоноскопія. Відеокапсула. Різноманітні ендосокпічні маніпуляції (біопсія, поліпектомія, хромоскопія, ін'єкції, санація, кліпування, резекції новоутворень, десекції новоутворень, видалення сторонніх тіл, гастростоми, встановлення та видалення зондів для живлення, встановлення та видалення стендів, гемостаз Гастроскопія проводиться під місцевою чи внутрішньовенною анестезією. Колоноскопія лише під внутрішньовенною анестезією. ще
вул. Олександра Кониського, 38. На карті
Шевченківський , м.Вокзальна, м.Університет
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
вул. Антоновича, 123. На карті
вул. Здолбунівська, 17. На карті
Дарницький , м.Позняки
вул. Глибочицька, 17. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Клініка ортопедичної хірургії "ОПОРА" — сучасна приватна клініка травматології та ортопедії у Києві. Лікування переломів кінцівок, ендопротезування й артроскопія, лікування суглобів і остеосинтез, дитяча ортопедія і травматологія. ще
пр-т. Лобановського, 17. На карті
Солом'янський , м.Шулявська, м.Вокзальна
Медичний діагностичний кабінет мультипараметричної ультразвукової діагностики «Еластометр» входить до складу ГУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб» ім. В.Л. Громашевського. У кабінеті можна отримати консультацію інфекціоніста, пройти діагностику фіброзу печінки, жирової інфільтрації печінки та ультразвукову діагностику ще
вул. Амосова, 5а (клінічний корпус на базі ДУ Інститут епідеміології та інфекційних хвороб Л. В. Громашевського). На карті
Солом'янський , м.Вокзальна, м.Либідська, м.Палац Україна, м.Олімпійська
Приватний ортодонтичний кабінет лікаря Потапової Поліни Олександрівни надає такі послуги, як: ортодонтія, виправлення прикусу, корекція росту лицьового скелета, можливість підібрати ортодонтичні пластинки, всі види брекет-систем, каппи, Invisalign, а також підготуватися до дентальної імплантації, протезування ще
вул. Дмитриївська, 46. На карті
Шевченківський , м.Вокзальна, м.Університет, м.Лук'янівська
Мережа медичних центрів «VVA» - експертна діагностика Вашого організму. Ми намагаємося бути ближче та доступніші для наших пацієнтів, при цьому використовуємо обладнання експертного класу та високо кваліфікований медичний персонал. Кредо нашої компанії «Veritas Vivere Argumentum» - «Істина народжується в аргументах» ще
м. Київ, провулок Ярослава Хомова, будинок 3 (БЦ Хомов). На карті
Солом'янський , м.Вокзальна
OUTRÈ CLINIC - центр здоров'я та краси основним нашим завданням та ідеологією є турбота про здоров'я людини та запобігання хворобам раніше, ніж стан організму дав збій ще
Dr.Care Clinic- сучасна клініка цифрових технологій, укомплектована всім необхідним обладнанням для лікування та діагностики. В клініці представлені всі напрямки: терапія, ендодонтія, хірургія , ортопедія, ортодонтія, пародонтологія. Лікуємо без болю та уві сні. Ми бачимо лікування якісним, комфортним та безболісним, а Dr.Care Clinic-місцем, куди хочеться повертатися ще
Проспект Берестейський (Перемоги) 5-В. На карті
Шевченківський , м.Вокзальна