«Люмі-Дент» - це мережа стоматологічних клінік, яка використовує останні досягнення сучасної стоматології, а також стоматологічне обладнання провідних світових виробників.
Ми – найкращий медичний центр у Києві. Під час перебування у клініках «Люмі-Дент» ми гарантуємо лише позитивні емоції, абсолютно безболісне лікування та сервіс найвищого рівня.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
просп. Володимира Івасюка, 24 А, Київ, 04210на карті
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Дитяча стоматологія Київ Mom's проводить якісне лікування дитячих зубів. На даний момент стоматологія складається з чотирьох відділень:
Дитяча стоматологія Оболонь, Дитяча стоматологія Позняки, Дитяча стоматологія Лук'янівка, Дитяча стоматологія Теремки.
На ринку стоматологія Mom's є лідером в наданні таких послуг: лікування зубів в седації, пластинка на зуби, видалення зубів, фторуванні зубів, підрізання вуздечки язика, брекети
add_box Стоматологія Ортодонтія Дитяча стоматологія Хірургічна стоматологія ... ще
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
вул. Златоустівська, 16на карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут м.Вокзальна м.Університет м.Лук'янівська
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка «Mom's» надає послуги профілактики, лікування захворювань зубів та ротової Найдобріша дитяча стоматологія «Mom's» зібрала у своїх стінах досвідчену та відповідальну команду лікарів, які люблять свою роботу і добре знаються на всіх аспектах дитячого здоров'я, які займаються профілактикою та лікуванням дитячих зубів будь-якої складності, враховуючи фізичні, психо-емоційні та індивідуальні особливості дитини
Центр жіночого здоров'я OKSAL.MED — сучасна Клініка в центрі Києва де проводяться консультації, діагностика і лікування кращими фахівцями міста в області гінекології, мамології, онкогінекології, онкомамології, естетичної хірургії та всіх видів діагностики. Десяткам тисяч вдячних пацієнтів надають послуги лікарі вищих категорій, активні наукові співробітники з більш ніж 20 роками практичному досвіду у своїй професії.
Клініка ортопедичної хірургії "ОПОРА" — сучасна приватна клініка травматології та ортопедії у Києві. Лікування переломів кінцівок, ендопротезування й артроскопія, лікування суглобів і остеосинтез, дитяча ортопедія і травматологія.
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
вул. Антоновича, 176(Горького)на карті
Голосіївський м.Либідська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
вул. Здолбунівська, 17на карті
Дарницький м.Позняки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
RHINO – спеціалізована клініка ЛОР-хірургії нового покоління, де поєднуються доказова медицина, сучасні технології та щира турбота про пацієнта. Ми створили простір, де можна почуватися спокійно та безпечно.
У RHINO працює команда досвідчених експертів. До роботи залучені вузькопрофільні фахівці: отоларингологи, фоніатри, сурдологи, щелепно-лицьові та пластичні хірурги. Такий підхід дозволяє комплексно вирішувати проблеми вуха, горла та носа – від точної діагностики до повного відновлення.
Медичний центр Трихології та Дерматології MEDIC HAIR надає допомогу в таких напрямках, як: трихологія, дерматологія, реабілітологія, остеопатія, кінезіотерапія, психологія, дієтологія, фізіотерапія. У центрі фахівці використовують інноваційну технологію лікування волосистої частини голови MEDIC HAIR by SIMONE TRICHOLOGY від іспанського виробника TRICHOMEDIC LABS S.L.
«ДІАКОР» — це медичний заклад, у якому надають допомогу для дорослих пацієнтів. У центрі можуть надати допомогу за такими напрямками, як: гінекологія і УЗД-діагностика. Лікарі проводять всі види діагностики та застосовують сучасні методики лікування патологій