Ортодонтия – подраздел стоматологии, который специализируется на диагностике, профилактике и лечении аномалий зубочелюстного аппарата (выравнивание зубного ряда и исправление неправильного прикуса).
Ортондонтия не занимается травмами и болезнями, которые привели к деформации зубного ряда (это дело ортопедической стоматологии), в области её интересов – исключительно патологии развития зубочелюстного аппарата. Детская ортодонтия занимается проблемами прорезывания зубов и отвечает за формирование правильного прикуса и роста зубов, положения челюстей. Взрослая ортодонтия включает работу с деформациями, которые возникли из-за утраты зубов и других возрастных изменений.
Лечение у стоматолога-ортондонта включает несколько этапов:
диагностический
подготовительный: оздоровление полости рта (пломбирование, лечение кариеса и т. д.), необходимые хирургические вмешательства (удаление зубов, пластика уздечек и т. д.)
лечебный: изготовление аппарата, его фиксация, постоянное наблюдение и необходимая коррекция
ретенционный – закрепление результатов проведённого лечения
add_box Імунологія Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматовенерологія ... ще
Медичний центр «Інго» - сучасна багатопрофільна клініка для дітей та дорослих. У «Інго» ви можете пройти консультації лікарів широкого спектру спеціальностей, інструментальні та лабораторні дослідження, в тому числі і зі строковою видачею результатів протягом доби, а також викликати будь-якого фахівця додому.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Імунологія Кардіологія Неврологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Поліклініка «Інго» на Ревуцького - сучасна багатопрофільна клініка для дітей та дорослих. В поліклініці «Інго» ви можете пройти консультації лікарів, УЗД, здати аналізи, а також заключити декларацію із сімейним лікарем або педіатром, пройти курс лікувального масажу.
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Імунологія Масаж Неврологія ... ще
Багатопрофільна клініка для дорослих і дітей «Інго» надає консультації лікарів 48 лікувальних спеціальностей в межах однієї мережі, діагностику, рентген, УЗД, лабораторні аналізи, комплексні програми та інші послуги в самому серці Києва. Медичний центр оснащений кращим лікувальним і діагностичним обладнанням, а в центрі працюють фахівці з великим досвідом роботи.
Мережа стоматологічних клінік DentArt пропонує своїм пацієнтам найвищу якість в лікуванні та профілактиці захворювань зубів і ясен, що гарантує вам здорову та сяючу усмішку. У стоматології DentArt руками досвідчених фахівців створюються шедеври стоматологічної практики, що було б неможливо без найсучаснішого обладнання та якісних матеріалів від світових брендів. Тому, з яким би запитом ви не звернулися в DentArt, ми гарантуємо професійний підхід та відмінний сервіс.
DentArt — це мережа стоматологічних клінік, яка має більше 20 років досвіду в створенні щасливих і сяючих усмішок. Клініки розвиваються завдяки постійному навчанню та роботі кваліфікованих фахівців, використанні сучасних технологій та інноваційного обладнання в лікуванні. Відвідування наших клінік гарантовано подарує вам позитивні враження від процесу лікування та якісний результат.
Стоматологія ORTHO надає європейські стандарти лікування зубів та відновлення посмішки, професійний підхід до профілактики, діагностики, лікування та подальшого реабілітаційного відновлення
Стоматологічна клініка «Імперіал» допомагає придбати бездоганну посмішку всім, навіть самим юним і дорослим пацієнтам клініки. Фахівці клініки «Імперіал» допомагають розпрощатися з неправильним прикусом, неправильною формою зубів, великими міжзубними проміжками, жовтизною емалі та іншими стоматологічними проблемами. Окремий п'ядестал в переліку послуг, що надаються фахівцями «Імперіал», займає протезування зубів і імплантація.
Стоматологічна клініка пропонує високоякісні послуги в напрямках лікування, реставрації, протезування та профілактики захворювань зубів. Кваліфіковані фахівці клініки нададуть всю необхідну допомогу вашим зубам, починаючи від процедури відбілювання емалі і закінчуючи знімним або незнімним протезуванням. Для всіх стоматологічних робіт в клініці «Dentalika» використовується тільки нове обладнання та сучасні стоматологічні матеріали. Якість і професіоналізм майстрів клініки подарують кожному пацієнту неймовірну і сяючу посмішку.
add_box Ортодонтія Ортопедична стоматологія Пародонтологія Стоматологія Хірургічна стоматологія ... ще
«Клініка Доброго Стоматолога» була відкрита в 2010 році. В основу її повсякденної діяльності лягло ретельне вивчення передового досвіду кращих стоматологій Києва. Витоки назви клініки дуже прості, тут вважають, що саме доброта до кожного пацієнта сприяє його якнайшвидшому одужанню. А в сукупності з професіоналізмом і відповідальністю лікарів в клініці кожен отримає і якісний результат лікування, і теплу атмосферу
add_box Стоматологія Ортодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Пародонтологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Ми — надійний помічник в профілактиці, відновленні та збереженні здоров’я Ваших зубів.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Здолбунівська, 9Бна карті
Дарницький м.Осокорки м.Позняки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Клініка Доброго Стоматолога» — багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві на Позняках. Ми пропонуємо повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу і його ускладнень для дітей та дорослих, видалення і протезування зубів, лікування каналів, встановлення імплантів, брекетів та елайнерів.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Соломії Крушельницької, 7на карті