Нетрадиційної медицини клініки в Києві (13)

Дивитись Гомеопатів Києва
За назвою
Діагностичний центр «ЕВРІМЕД»
4.4
2відгуки
Центр електропунктурної діагностики «ЕВРІМЕД» пропонує комплексну діагностику здоров'я. Електропунктурна діагностика по Фоллю проводиться на інноваційному діагностичному комплексі «Паркес-Д», який допоможе отримати ємну інформацію про ваш організм. Діагностику в центрі «ЕВРІМЕД» проводить висококваліфікований лікар-терапевт, лікар народної та нетрадиційної медицини Ягорлицька Олена Петрівна
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Жилянська, 45на карті
Голосіївський м.Олімпійська
Клініка тибетської медицини
Клініка тибетської медицини є унікальним медичним закладом, в якому тибетські методики лікування не тільки зберігаються, а й активно розвиваються, удосконалюються, приносячи пацієнтам користь і зцілення. З 2004 року в клініці веде прийом професор інституту Тибетської медицини доктор Сонам Дорджи, який є третім в світі лікарем, який практикує за межами Тибету.
access_time_filled вт - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Шота Руставелі, 17на карті
Шевченківський м.Палац Спорту
Психосоматика

Психосоматика

Практикуючий лікар
Медико-психологічний кабінет для всієї родини надає послуги висококваліфікованого лікаря і психолога, комп'ютерну діагностику, лікування, профілактику та реабілітаційні програми для психосоматичних, посттравматичних, дізрегуляційних розладів
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Межигірська, 78на карті
Подільський м.Поштова площа м.Контрактова площа