Нетрадиційної медицини клініки в Києві (14)

Дивитись Гомеопатів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Клініка академіка Земскова
add_box Гепатологія Онкологія УЗ-діагностика Хірургія Нетрадиційна медицина ... ще
Генератор в клініці Паркінг Wi-Fi зона
«Клініка академіка Земскова» спеціалізується на наданні сучасної медичної допомоги в області діагностики, хірургії (включаючи пластичну хірургію) та онкології. У «Клініці академіка Земскова» працюють кваліфіковані фахівці, вихідці школи хірургів видатного лікаря, новатора, професора Земскова Володимира Сергійовича.
access_time_filled пн - чт : 9:00 - 17:00 access_time_filled пт : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр. Голосіївський (40-річчя Жовтня), 59 б (Міська клінічна лікарня №10, хірургічний корпус)на карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Деміївська
Діагностичний центр «ЕВРІМЕД»
4.4
2відгуки
add_box Терапія Нетрадиційна медицина ... ще
Центр електропунктурної діагностики «ЕВРІМЕД» пропонує комплексну діагностику здоров'я. Електропунктурна діагностика по Фоллю проводиться на інноваційному діагностичному комплексі «Паркес-Д», який допоможе отримати ємну інформацію про ваш організм. Діагностику в центрі «ЕВРІМЕД» проводить висококваліфікований лікар-терапевт, лікар народної та нетрадиційної медицини Ягорлицька Олена Петрівна
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Жилянська, 45на карті
Голосіївський м.Олімпійська
Клініка тибетської медицини
add_box Нетрадиційна медицина ... ще
Клініка тибетської медицини є унікальним медичним закладом, в якому тибетські методики лікування не тільки зберігаються, а й активно розвиваються, удосконалюються, приносячи пацієнтам користь і зцілення. З 2004 року в клініці веде прийом професор інституту Тибетської медицини доктор Сонам Дорджи, який є третім в світі лікарем, який практикує за межами Тибету.
access_time_filled вт - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Шота Руставелі, 17на карті
Шевченківський м.Палац Спорту
Психосоматика

Психосоматика

Практикуючий лікар
add_box Гомеопатія Нетрадиційна медицина ... ще
Медико-психологічний кабінет для всієї родини надає послуги висококваліфікованого лікаря і психолога, комп'ютерну діагностику, лікування, профілактику та реабілітаційні програми для психосоматичних, посттравматичних, дізрегуляційних розладів
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Межигірська, 78на карті
Подільський м.Поштова площа м.Контрактова площа