Київ
Лікар Алерголог, Гастроентеролог, Педіатр, Лікар нетрадиційної медицини Маркіна Наталія Анатоліївна на Doc.ua
4.8
Доктор Маркіна лікар нетрадиційної медицини, лікар-педіатр, інформотерапевт. Займається усіма питаннями спектра народної і нетрадиційної медицини, веде дитячий і дорослий прийом, є фахівцем з озоно- і пресотерапії, гомеопатії, фітотерапевтичних лікування, діагностики та корекції на Комплексі Медичному Експертному.
4.8
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 20 відгуків

Дар'я 14 Січень 2025
Чудовий спеціаліст та розумна жінка, я залишилась дуже задоволена консультацією, тому вирішила проходити лікування саме з цим лікарем. Зараз лікуюсь, все чудово.
Наталія 06 Серпень 2024
Лікарка надала всю потрібну інформацію, гарні враження, легке спілкування, мені все сподобалося, дякую!
Соломія 16 Січень 2024
Лікар дуже уважна, приділила дуже багато часу, все було добре
Артем 03 Жовтень 2023
Направлено до клініки
Микита 30 Вересень 2023
Не сподобався підхід до визначення моїх проблем, я трішки не згоден з нетрадиційною медициною, це не зовсім те, на що я розраховував з такою серйозною проблемою, що в мене є
Максим 22 Вересень 2023
Мені сподобалось що лікар ставила багато питань по темі з якою прийшли, розповіла що можливо декілька причин проблеми, відправила на діагностику, отримали дуже цінні рекомендації
Юлія 06 Січень 2023
Яремир 11 Листопад 2022
Людмила 14 Лютий 2022
Прийом сподобався, все було на вищому рівні!
Виталий 27 Січень 2022
Все доходчиво объяснила. Сеанс долго длился. Объяснила профилактику. Приемом доволен.
1 2
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ