Одеса

ЛОРСЕРВІС

Практикуючий лікар
add_box Оториноларингологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Сучасна діагностика та делікатне, консервативне лікування найпоширеніших та рідкісних захворювань ЛОР органів. Медичний консіліум. Багаторічний професійний досвід, сучасне обладнання та тільки ефективні технології.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
Фонтанська дорога 22/1на карті
Київський
0.0
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

ЛОРСЕРВІС на базі сімейного медичного центру «Мультискан», місто Одеса, вулиця Фонтанська дорога 22/1. Киівський район, Проєкт  ЛОРСЕРВІС розташовано у самому сердці Великого Фонтану,  поблизу магістральних шляхів сполучення. Приміщення проекту обладнено сьогоденною діагностичною ендоскопічною  та лікувальною технікою, яка дозволяе спеціалістам проекту швидко та безболісно виявляти наявність будь яких захворювань ЛОР органів та їх ускладнень, слідкувати за дінамічними змінами в перебігу лікування. Ми лікуемо:

Захворювання зовнішнього, середнього та внутрішнього  вуха

• Отит зовнішній, середній (гострий, хронічний)
  • Гостре та хронічне порушення слуху різної етіології
  • Вестибулярне запаморочення
  • Нейросенсорна приглухуватість
  • Порушення функції слухової труби (спльпінгіти, євстахіїти)
  • Травми вуха, отгематоми
  • Хондроперихондрити
  • Фурункули зовнішнього слухового проходу
  • Сальпінгоотит
  • Отомікози
  • Ексфоліативні спортивні отити

Захворювання носу та навколоносових порожнин

• Гострі та хронічні вірусні, бактеріальні, грибкові та інші синусити (гайморит, фронтит, етмоїдит, сфеноїдит)
  • Хронічні поліпозні процеси
  • Гострі та хронічні риніти (нежить)
  • Зниження нюху різного походження
  • Спевдориніти (медикаментозна залежність та інше)
  • Сезонні загострення риносинуситів з алергічними проявами
  • Респіраторні алергози
  • Сікоз
  • Хропіння (ронхопатія)
  • Фурункули, фолікуліти, дерматози передвір’я носу
  • Хвороби оперованого носу
  • Нейродистрофічні розлади носового дихання

Захворювання горла

• Гострі та хронічні фарингіти
  • Рефлюксні фарингоневрози
  • Гострі та хронічні тонзиліти (ангіни), аденоїдити та їх пара і метатонзилярні ускладнення
  • Тонзілолітиаз
  • Гострі та хронічні ларингіти
  • Гострі та хронічні ларинготрахеїти
  • Гіпер та гіпотонусні фонастенії
  • Інші хвороби мовного аппарату

Діагностика

Точна діагностика є запорукою успішного лікування. Лікарі проекту «ЛОРСЕРВІС» проводять сучасне, делікатне, консервативне лікування лікування ЛОР-органів  на базі сучасних засобів діагностики та засування ендоскопії, спіральної комп’ютерної діагностики, ультразвукового та мікробіологічного досліджень.

Ендоскопічна діагностика проводиться за допомогою спеціального обладнання – ендоскопу, який містить мініатюрну камеру та світлодіоди для огляду внутрішньої поверхні ЛОР-органів. Наші вуха, горло та ніс анатомічно влаштовані так, що їх більша частини скрита та провести повноцінне дослідження за допомогою тільки традиційних рефлекторів і дзеркал не є можливим. Ендоскопічна діагностика – це якісно новий рівень високоточної діагностики.

Швидко. Безболісно. Точно.

Медичний консиліум

Маєте сумніви щодо встановленого діагнозу, або ефективності призначеного лікування? Потребуєте одночасної консультації декількох медичних експертів щодо встановлення діагнозу та розробки алгоритму лікування? Лікарі проекту «ЛОРСЕРВІС» допоможуть Вам! У нас є необхідний досвід та компетенції для професійної допомоги і відновлення здоров’я горла, носу та вух. Наші фахівці враховують індивідуальні особливості кожного пацієнта, розробляють ефективні алгоритми лікування, які допоможуть швидко подолати неприємні симптоми та зберегти здоров’я лор-органів.

Наші переваги   Лікарі проекту ЛОРСЕРВІС мають багаторічний клінічний досвід роботи в провідних лор-центрах нашої країни.

Команда експертів   Ключовим моментом роботи лікарів Лорсервісу є цілісний погляд не тільки на ізольовану лор-хворобу, а на загальний стан пацієнта в цілому.

Хірургичне лікування   Проект “ЛОРСЕРВІС” є партнером провідного Українського Інституту пластичної хірургії “Віртус” на базі якого проводиться хірургічне лікування будь якої складності усіх видів оперативної патології ЛОР органів пацієнтів різних вікових груп .

Перевірені відгуки про клініку