Наші висококваліфіковані гінекологи, готові допомогти вам з усіма питаннями та діагностикою вашого здоров’я. Пропонуємо вам вигідний чек-ап зі знижкою - 50% на гінекологічну консультацію та УЗД органів малого тазу.
У Шпиталі Шептицького наші висококваліфіковані лікарі-хірурги розпочинають консультацію з детального розбору пацієнта у історії хвороби (анамнезу), що дозволить вам вчасно виявити різного типу патології. Подбайте про своє здоров’я вже зараз, завдяки вигідній знижці -50%.
Невідкладна консультація з пульмонологом дозволить вчасно визначити причину та розпочати правильне лікування. Почніть турбуватися про своє здоров’я вже зараз разом із приємною знижкою -50%.
Дізнайтесь важливу візуальну інформацію про внутрішні структури й функції свого тіла з -10%. У Шпиталі Шептицького ви маєте можливість отримати результати розшифровки рентгену у день звернення.
Проводимо різні види масажу, який сприяє розслабленню м’язів, поліпшує кровообіг і лімфообіг, знижує стрес та покращує рухливість суглобів.