add_box Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
Into-Sana - це сучасний медичний центр, що надає широкий спектр послуг. У клініці представлені такі напрямки як: гінекологія, імунологія, андрологія, дерматологія, гастроентерологія, кардіологія та ін. Окремо працює дитяче відділення, з аналогічним переліком спеціалізацій. Тут же можна пройти ряд діагностичних досліджень: від аналізу стану шкіри, зору, слуху, судин до комп'ютерної томографії та УЗД. У медичному закладі працює понад 70 сертифікованих лікарів - це найбільший штат фахівців серед українських клінік
Дуже приємне враження склалося на рецепції, коли я тільки зайшла. Дуже чемні та приємні дівчата. Все вчасно, я ніде не чекала.
Антонина 18 Червень 2020
Белей Тетяна Віталівна коректна, лаконічна та хороший фахівець
Евгений 17 Березень 2020
Доктор-Гастроентеролог очень вежливый и толковый специалист, мне очень понравилось, прейду еще
Марина 11 Лютий 2020
Сервис хороший.
Ксения 23 Січень 2020
Администрация была вежлива, доктор была внимательна, сделала процедуры. Записалась на следующий приём.
Алена 22 Січень 2020
Все хорошо, она предоставила комплексную услугу. Нет никаких замечаний.
Игорь 21 Січень 2020
Приятный доктор, все толково объясняет, полностью. А там дальше видно будет, после лечения.
Валерия 22 Листопад 2019
Отлично, уютно.
Рубен 12 Липень 2019
Запомнилось что очень аккуратно, чисто, комфортно, тихо, спокойно, очень хорошо отрегулирована система между касей. Было очень быстро, не приходилось ждать, очень вежливый персонал, быстрое, доступное обслуживание.