Дитячі лікарі Житомира

Лікар Ортопед-травматолог Сироватка Богдан Сергійович на Doc.ua
Житомир, вул. Любарська 4
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Лікар Сімейний лікар Косміна Олександр Ігорович на Doc.ua
Доктор проводить консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями терапевтичного профілю. Займається лікуванням захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів (ГРВІ, бронхіт, бронхіальна астма), серцево-судинної системи (артеріальна гіпертензія, порушення серцевого ритму), шлунково-кишкового тракту і печінки. Кваліфікований фахівець в області гастроентерології та дієтології
Лікар Педіатр Сенів Ірина Богданівна на Doc.ua
Ірина Богданівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань педіатричного профілю. Проводить профілактичну вакцинацію, ЕКГ та ін.
Лікар Педіатр Перчик  Галина Богданівна на Doc.ua
Перчик Галина Богданівна
Лікар другої категорії
Галина Богданівна займається лікуванням і діагностикою захворювань педіатричного профілю. Проводить консультації з питань правильного догляду за дітьми, їх вигодовування і вакцинопрофілактики
Лікар Педіатр Добровольська Наталія Василівна на Doc.ua
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, проведення профілактичних щеплень
Лікар Хірург Радзіховський Олег Вікторович на Doc.ua
Житомир, вул. Леха Качинського, 4
Олег Вікторович спеціалізується на дитячій хірургії. Веде прийом дітей з народження
Лікар Сімейний лікар Турчин Тарас Васильович на Doc.ua
Лікар займається проведенням тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19, електрокардіографічного дослідження, здійснює забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів
Лікар Педіатр Скляренко Наталія Василівна на Doc.ua
Лікар Логопед Ворон Альона Петрівна на Doc.ua
Логопед, дефектолог. Спеціалізується на проведенні логопедичного масажу, усунення порушень мовного розвитку. Займається формуванням повноцінного уявлення про навколишній світ, різноманітних предметах і явищах, з якими щодня стикається дитина. Також Олена Петрівна допомагає дитині збагатити словниковий запас, розвинути зв'язне мовлення.
Лікар Сімейний лікар Хлупянець Ірина Петрівна на Doc.ua
Проводить тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, проведення профілактичних щеплень