Дитячі лікарі Житомира

Лікар Педіатр Мовчан Ольга Миколаївна на Doc.ua
Мовчан Ольга Миколаївна
Лікар першої категорії
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, проведення профілактичних щеплень, забір біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету
Лікар Сімейний лікар Левицька Світлана Миколаївна на Doc.ua
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів. Проводить профілактичні щеплення
Лікар Сімейний лікар Самсоненко Віктор Іванович на Doc.ua
Лікар при необхідності проводить електрокардіографічне дослідження, здійснює забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, проводить також профілактичні щеплення
Лікар Педіатр Олійник Лариса Степанівна на Doc.ua
Лікар займається проведенням тестування на: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження. Проводить забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів. Робить профілактичні щеплення
Лікар Педіатр Галайба Володимир Борисович на Doc.ua
Лікар Педіатр Вишнівська Валентина Володимирівна на Doc.ua
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, проведення профілактичних щеплень
Лікар Педіатр Матюшок Валентина Антонівна на Doc.ua
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язове, підшкірне, внутрішньовенне введення медикаментів, забір біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету
Лікар Педіатр Атаманчук Микола Федорович на Doc.ua
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів. Забір біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету
Лікар Педіатр Ніколюк Ірина Григорівна на Doc.ua
Ніколюк Ірина Григорівна
Лікар першої категорії
Проводить тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження. Здійснює забір біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакета: загальний аналіз крові, аналіз крові на цукор, аналіз крові на холестерин, загальний аналіз сечі
Лікар Педіатр Забродська Галина Петрівна на Doc.ua