Наталя Ігорівна - лікар-педіатр. Проводить загальну оцінку стану здоров’я дитини, консультування з приводу діагнозу, додаткових обстежень та лікування. Наталя Ігорівна лікуєтакі хвороби, як ГРВІ, бронхіт, пневмонія, ангіна, вітрянка, кашлюк, ларингіт, ларинготрахеїт, ентеровірусні інфекції. Лікар має досвід роботи – 2 роки у педіатричному інфекційному відділенні. Наталя Ігорівна також має наукові роботи в галузі педіатрії. Є викладачем на кафедрі в медичному університеті.
Індивідуальний підхід – запорука успішного лікування. Лікар веде медичний блог у Instagram, де простою мовою пояснює складні речі. Є членом Європейської асоціації алергології та клінічної імунології (EAACI), володіє найсучашнішими методиками лікування усіх видів алергії.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як пієлонефрит, пневмонія, бронхіт, гастрит, холецистит, панкреатит, виразкова хвороба, ожиріння, недостатня вага, деформіруюзій остеоартроз, подагра.
Лікар спеціалізується на алергології. Займається лікуванням таких захворювань, як: гостра і хронічна кропив'янка, атопічний дерматит, алергічний контактний дерматит, бронхіальна астма, алергічний риніт, поліноз
Лікар-алерголог приймає дітей з самого раннього віку. Має досвід роботи більше 25-ти років. Виконує діагностику імунної системи, постановку нашкірних проб і їх оцінку. Лікує алергічні патології, їх прояви різної форми